Malmos A/S

35 år med duften og smagen af muld

Del
Per Malmos er kendt i hele branchen – blandt kunder og landskabsarkitekter – for sin særlige evne til at beskrive jordens beskaffenhed blot ved at mærke på jorden, dufte til den og tage en smagsprøve. Han har gjort det i 35 år. Tvivlerne er blevet gjort til skamme, for det virker og diagnosen er klar, når et Malmos-projekt går i gang.
Per Malmos -  35 år med naturbaserede løsninger
Per Malmos - 35 år med naturbaserede løsninger

Per kan ikke sige nej til anderledes og komplicerede projekter. En skov lavet på Store Torvs brostensbelægning i Århus Midtby er blot et af mange eksempler på dette. For Per har det altid haft stor betydning, at være med fra starten og få mulighed for at komme med faglige input tidligt i et projekt – og ikke mindst udnytte løsninger som naturen selv byder på.

Men Per er måske allermest kendt – som en af de første i branchen – der for alvor gik ind i arbejdet med den grønne omstilling – længe før det kom på den politiske agenda.

Miljømæssig balance, genbrug og en systematisk tilgang førte til en ISO14001-certificering, som i begyndelsen blev anset som ”endnu en af Pers grønne ideer”. I dag er certificeringen blandt de stærkeste værktøjer i virksomheders miljøindsats og sammen med FN’s verdensmål en vigtig drivkraft for en mere bæredygtig verden.

En bid af fremtiden
Når I ser et Malmos flag vejre over en byggeplads midt i København, er det tegn på, at her udføres et landskab i høj klasse. Sådan skal det også være i fremtiden – nu som en del af idverde.
”At hjælpe til med at føre vores stolte firma ind i en ny æra, hvor vores kunder på én gang kan genkende vores DNA og samtidig mærke, at vi er klar til at bruge vores know-how til nye løsninger – det giver mig energi”, siger Per, som efter 35 år i Malmos stadig har lyst til at bide skeer med nye store projekter.

Blå bog:
Navn: Per Malmos
Født: 6. februar 1958
Uddannelse: Landskabsarkitekt ­fra Landbohøjskolen 1984
Historien: En del af Malmos siden 2. januar 1988, hvor Per indgik kompagniskab med sin far.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Per Malmos -  35 år med naturbaserede løsninger
Per Malmos - 35 år med naturbaserede løsninger
Download

Information om Malmos A/S

Malmos A/S
Malmos A/S
Gl. Marbjergvej 11
4000 Roskilde

+45 59 59 53 42http://www.malmos.as

Følg pressemeddelelser fra Malmos A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Malmos A/S

Kim Thinggaard ny CEO for Malmos Landskaber11.3.2022 09:30:00 CET | Pressemeddelelse

Kim Thinggaard kommer fra Enemærke & Petersen a/s, hvor han som direktør har været ansvarlig og manden i front for de fire strategiske partnerskaber, startende med byggebranchens første partnerskab, TRUST, i 2016 for Københavns Kommune. TRUST og partnerskaberne har sat en ny dagsorden ved at samle kompetencerne og skabe et bredere samarbejde i hele værdikæden. Fokus har været på lederskab og menneskerne i centrum; hvor der sammen bygges tillidsskabende relationer og med en fremherskende kultur, hvor diversiteten anerkendes, og projekterne naturligt kommer i centrum. ”Vi glæder os til at få Kim Thinggaard med på holdet, bl.a. fordi hele Kims tankesæt matcher det tillidsbaserede samarbejde og den diversitet, som kendetegner medarbejderkulturen i Malmos. Malmos er en del af idverde Danmark og er dedikeret til landskabelsesopgaver inden for nyanlæg og renoveringer. Virksomheden har opbygget en markedsledende position på området og er kendt som en højt specialiseret samarbejdspartner med et

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye