Campen Auktioner A/S

Gammel fiskekutter på auktion - en historisk muslingeskraber

Del
En træbygget fiskekutter på 12 meter, der tidligere har sejlet som muslingeskraber O81 Nordvig, er nu til salg
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn

Bygget på Grenaa Skibsværft i 1972 er fartøjet en sjælden perle af dansk søfartshistorie og tilbyder en unik mulighed for alle, der er på udkig efter en restaureringsudfordring.

Kutteren har ingen mindstepris og kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn, hvor den stadig flyder og trænger til en kærlig hånd. Med en længde på i alt 11,99 meter, en bredde på 3,96 meter og en bruttotonnage på 10,7 er dette et solidt og velbygget fartøj.

Med hovedmaskineriet på 8 cylindre, der drives af en Detroit Diesel, er denne fiskekutter klar til at tage dig på eventyr på vandet eller måske benyttes som husbåd eller flydende sommerhus. Selvom detaljerne om hjælpemaskineri og andet udstyr er uoplyst, er det stadig et imponerende fartøj, der vil skille sig ud på enhver vandretning.

Ifølge sælgeren sejlede kutteren sidst i 2022, men ville have godt af en omfattende kølhaling. Køber står selv for borttransport eller bugsering, og fartøjet skal fjernes senest 1. april 2023.

Hvis du er en entusiast, der leder efter en ægte perle af dansk søfartshistorie, er dette din chance for at erhverve en imponerende muslingeskraber / fiskekutter på Campen Auktioner nr. 8575. Onlineauktionen slutter onsdag den 29. marts kl.17.45. Sørg for at besøge Bogense Havn og se dette unikke fartøj med dine egne øjne.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
Download
Det fine træskib tilhørte ELEKTRA indtil 2016 hvor det overgik Fiskeriselskabet Rønnov IVS
Det fine træskib tilhørte ELEKTRA indtil 2016 hvor det overgik Fiskeriselskabet Rønnov IVS
Download
O81 Nordvig
O81 Nordvig
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye