Campen Auktioner A/S

Hæderkronet fynsk skiltefabrik konkurs – alle ejendele ryger nu på auktion

Del
Efter en konkurs sættes et væld af effekter – fra gaffeltrucks over arbejdsborde til specialudstyr fra trykkeribranchen – nu til salg på en onlineauktion
Auktionarius Finn Campen, svinger den digitale hammer
Auktionarius Finn Campen, svinger den digitale hammer

Virksomheden bag konkursen hedder Svendborg Skilte – en virksomhed, som gennem tiden har leveret en bred vifte af ydelser inden skilte, trykkeri og andre former for kommunikation. Firmaet gik første gang konkurs i 2021, men genopstod kort efter i en ny konstruktion. Nu er konkursen dog endelig, og derfor sælges alt indbo i skiltefabrikken nu.

Derfor er der nu rigtig gode muligheder for at få fingrene i professionelt udstyr fra skilte- og trykkeribranchen til en god pris. Det kan være relevant for entreprenante folk, som ønsker at skabe sig en karriere inden for visuel kommunikation – eller som vil opgradere deres nuværende forretning. Det er især købere med aktiviteter inden for grafisk design, trykkeri, skiltemageri og print, der kan finde godbidder på auktionen. Men med andre varer som kontormøblement og palleløftere på auktionsbordet er der noget at finde for alle på denne auktion.

Reklame-t-shirts – uden reklamer

Svendborg Skilte har gennem tiden leveret en lang række kommunikationsløsninger, hvor kunderne har fået deres budskaber ud på alt fra store digitale skærme over bilreklamer, til alle former for tryksager, skilte og tryk på t-shirts. Og det afspejler sig tydeligt i auktionens udbud. For eksempel er det her, man kan finde en Secabo trykkemaskine til at trykke budskaber på tøj – og samtidig kan man få fingrene i adskillige kasser t-shirts og sweatshirts i varierende farver, som alle er klar til at blive påtrykt kundens budskaber.

Grafisk maskinpark

Andre perler på auktionen er ifølge auktionskonsulent på den pågældende auktion, Peter Lund en række større maskiner til den grafiske branche, Således forventer han særlig interesse for et antal store bredformatsprintere, der anvendes til større trykkeopgaver. Aktuelt er der også stor interesse for en fladbedslaminator af mærket RollsRoller samt for en folieskærer af mærket Summa.

Gafl en gaffeltruck

Udover udstyr til den grafiske branche byder auktionen også på grej og genstande med bred anvendelighed. For eksempel sælges der også moderne kontormøbler som konferencemøbler, hæve-sænkeborde og arbejdsborde på auktionen. Endelig byder auktionen også på noget større effekter til brug i andre brancher i form af både palleløftere, gulvvaskemasiner og flere gaffeltrucks samt en sakselift.

Fang modtagernes opmærksomhed

Effekterne fra virksomheden kan være med til at løse en masse opgaver i forhold til visuel kommunikation. ”Vi ved, at kampen om opmærksomheden er kæmpestor i dag, hvor vi bombarderes med budskaber overalt,” siger Annette Kjær, der er marketingsansvarlig hos Campen Auktioner, som er den auktionsvirksomhed, der står for salget af udstyret fra skiltefirmaet.

”Det stiller krav til de medier, som man kommunikerer igennem, som for eksempel skilt, bannere eller tryksager, som skal produceres lækkert og professionelt, og det gør denne auktion relevant, hvor der er masser af kvalitetsudstyr til salg.”

Auktionen foregår online på Campen Auktioners website som nr. 8541 & 8542, indtil torsdag den 23. marts 2023.

Billedtekster:

Nummer 84: HP’s bredformatsprintere kan løbe op i adskillige tusinde kroner i den almindelige handel, men kan erhverves brugt til en god pris på Campens auktion.

Nummer 89: Fladbed laminatoren fra RollsRoller er en uundværlig maskine, når der skal lamineres skilte og print.

Nummer 171: Secabo trykkemaskinen kommer i sving, når der skal trykkes budskaber på tekstil, såsom t-shirts og anden beklædning

For at se denne video fra www.youtube.com, så skal du aceptere cookies på toppen af denne side.Svendborg SkiltefabrikVideokanal

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Auktionarius Finn Campen, svinger den digitale hammer
Auktionarius Finn Campen, svinger den digitale hammer
Download
HP’s bredformatsprintere kan løbe op i adskillige tusinde kroner i den almindelige handel, men kan erhverves brugt til en god pris på Campens auktion.
HP’s bredformatsprintere kan løbe op i adskillige tusinde kroner i den almindelige handel, men kan erhverves brugt til en god pris på Campens auktion.
Download
Fladbed laminatoren fra RollsRoller er en uundværlig maskine, når der skal lamineres skilte og print
Fladbed laminatoren fra RollsRoller er en uundværlig maskine, når der skal lamineres skilte og print
Download
Fladbed laminatoren fra RollsRoller er en uundværlig maskine, når der skal lamineres skilte og print
Fladbed laminatoren fra RollsRoller er en uundværlig maskine, når der skal lamineres skilte og print
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye