Campen Auktioner A/S

Stor køkken-auktion kan give kokkedrømmene luft under vingerne

Del
Vores appetit efter lækker take-away stiger år efter år. Hvis du vil med på bølgen og levere sushi, burgere eller grønne lækkerier til danskerne, så kan du nu gøre lidt af et kup, hvor masser af storkøkkenudstyr sælges på en online auktion.
Masser af storkøkkenudstyr til kaste sig ud i en karriere som kok
Masser af storkøkkenudstyr til kaste sig ud i en karriere som kok

En rigtig snasket burger med fritter og dyppelse om eftermiddagen 1. januar. En flok gode venner, samlet rundt om bordet med en ordentlig stak pizzaer med godt med ost og dit personlige yndlingsfyld. En hurtig salat på farten – eller en knasende sprød sandwich i frokostpausen. Der er masser af muligheder at vælge imellem, når vi trænger til noget nemt og slubrende lækkert, og ikke selv gider eller har mulighed for at lave mad. Og det bliver mere og mere tilfældet.

Så hvis du går med en spirende drøm om at lave lækker take-away til danskerne, er det måske nu, du skal kigge dig omkring efter mulighederne for at etablere dig. For markedet for take-away er nemlig vokset eksplosivt de seneste år. Det viser en undersøgelse fra organisationen Madkulturen. Den fortæller nemlig, at vores take-away forbrug sidste år svarede til, at der herhjemme blev solgt ikke mindre end 360.000 måltider - hver eneste dag.

Auktionskøb giver en billigere start

Det kan nok friste nye madaktører til at kaste sig ud i en karriere som udbydere af take-away eller andre måltidsløsninger. Og her kan etableringsomkostningerne måske få et ordentligt hug nedad, hvis man vælger at investere i brugt køkkenudstyr. Det kan man blandt andet gøre på Campen Auktioner, hvor en omfattende auktion med professionelt køkkenudstyr netop i disse dage er i luften.

Det er næsten hele spektret af køkkengrej, der er dækket af i auktionen, som foregår online. Her er både kølemontrer til sushi, salater og andre frisk-varer, store ovne, bagegrej, røremaskiner i stor størrelse og friturekogere til de evigt populære pommes frites. Et par professionelle pålægsmaskiner og et væld af bageforme i forskellige udgaver har også fundet vej til auktionen, som er åben for alle. Og hvis man skal dække op til kunderne, er der også flere former for caféborde og stole til salg.

Måltider for 4 milliarder kroner

Det er i høj grad retter som pizzaer og burgere, der ryger over disken, men med tidens fokus på grøn, sund og klimavenlig mad, er det ikke svært at forestille sig et spirende marked for måltider med mere fokus på grøntsager, som for eksempel de populære Hawaiiansk-inspirerede poké bowls, der kombinerer kogte ris med grøntsager og en topping af fisk eller kød, for eksempel rå laks. Ligeså bliver sunde retter fra det asiatiske køkken, som for eksempel de populære japanske ramen supper også mere og mere populære.

”Vi håber, at både nye og erfarne spillere i madbranchen kan finde noget godt udstyr her på auktionen,” siger auktionarius og ejer af Campen Auktioner, Finn Campen. ”I 2020 blev der årligt omsat for 4 milliarder kroner på take-away, og dertil kan man lægge hele restaurationsbranchen. Så der er et kæmpe marked. Og i tider med prisstigninger synes vi, at det giver rigtig god mening for folk i branchen at skære toppen af priserne og købe godt, solidt og brugt køkkenudstyr,”

Finn Campen tilføjer, at etablerede spillere, som trænger til at forny den gastronomisk maskinpark, naturligvis også er velkomne til at byde med på onlineauktionerne.

Auktionen slutter d. 16. marts 2023, og findes online på Campen Auktioners hjemmeside som nr. 8518. Alle, både professionelle og private, kan løbende byde på alle varenumre.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Masser af storkøkkenudstyr til kaste sig ud i en karriere som kok
Masser af storkøkkenudstyr til kaste sig ud i en karriere som kok
Download
Imponér dine middagsgæster med en 16 stik dampovn
Imponér dine middagsgæster med en 16 stik dampovn
Download
Når det bliver varmt, er et kølebord med kølekumme en god ting
Når det bliver varmt, er et kølebord med kølekumme en god ting
Download
Køle og ekspeditionsdesk til bedredsskabsstyrelsen, efterskole eller privat hjem
Køle og ekspeditionsdesk til bedredsskabsstyrelsen, efterskole eller privat hjem
Download

Links

Information om Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner A/S
Campen Auktioner A/S
Myntevej 2
8920 Randers NV

+45 22 71 55 55http://campenauktioner.dk

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye