Dansk Boligbyg

Nicolai Thisted er ny projektleder i Roskilde

Del
Nicolai Thisted er ansat som projektleder i Dansk Boligbygs Roskilde-afdelingen 1. februar. Han er 29 år og kommer fra et lignende job hos HP Byg. Nicolai Thisted er uddannet bygningskonstruktør og har desuden en baggrund som tømrer.
Billede må frit benyttes ved omtale af navnenyheden (FOTO: Dansk Boligbyg)
Billede må frit benyttes ved omtale af navnenyheden (FOTO: Dansk Boligbyg)

Ligesom kendskabet til byggematerialer og -processer ikke er nyt for Nicolai Thisted, er arbejdet som projektleder det heller ikke. Han har nemlig været ansat hos HP Byg som byggeleder de seneste fire år.

Nicolai Thisted er uddannet tømrer, inden han tog sin uddannelse som bygningskonstruktør ved VIA University College - Århus i 2019. Under sin uddannelse var han i praktik og senere studentermedhjælp hos MT Højgaard.

”Dét jeg ser mest frem til i mit nye job, er at få skabt nogle rigtig gode projekter,” fortæller Nicolai Thisted. Derudover ser han frem til at bidrage positivt til Roskilde-afdelingens resultater på den lange bane.

Nicolai Thisted fremhæver kollegaerne som det bedste ved arbejdet hos Dansk Boligbyg. Viljen til at hjælpe hinanden, er noget han særligt sætter pris på. Derudover oplever han frihed til at tage beslutninger og føre dem videre i arbejdet ude på byggeprojekterne.

Nicolai Thisted har sammen med sin kæreste, Cathrine, netop købt lejlighed på Amager, hvor de flytter ind den 1. april. I fritiden kan han godt lide et spil golf og at fiske.

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer hos:


Executive Assistant Lilli-Anne Mastellone, Dansk Boligbyg, på 3060 3492 eller lam@dbb.as


Kommunikationsrådgiver Susanne Lindø, Grønbech PR og kommunikation, på 4033 0555 eller sl@groenbech.com

Billeder

Billede må frit benyttes ved omtale af navnenyheden (FOTO: Dansk Boligbyg)
Billede må frit benyttes ved omtale af navnenyheden (FOTO: Dansk Boligbyg)
Download

Information om Dansk Boligbyg

Dansk Boligbyg
Dansk Boligbyg
Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens

70275000https://danskboligbyg.dk

DANSK BOLIGBYG

Dansk Boligbyg a/s er blandt de 10 største hoved- og totalentreprenører i Danmark.

Virksomheden, der har speciale i bolig- og institutionsbyggerier, har som styrings-entreprenør mere end 50 bygge- og renoveringsprojekter i gang over hele landet.

Virksomheden beskæftiger over 100 medarbejdere og har en årsomsætning på ca. 2 mia. kr.

Virksomheden blev etableret i 1998 af Ole Rasmussen og Kristen Laursen og er i dag landsdækkende med syv afdelinger fordelt på kontorerne i Horsens, Aalborg, Odense og Roskilde.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Boligbyg

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye