ALDI Danmark

ALDI afhænder 16 butikker og afslutter salgsproces

Del
ALDI har indgået aftaler med Salling Group, Lidl og Coop, der overtager 16 butikker og 134 medarbejdere. Solgte butikker holder åben frem til overdragelsen, mens ALDI lukker øvrige butikker som tidligere meddelt.

I december indledte ALDI forhandlinger om salg af en række butikker i forlængelse af beslutningen om at forlade det danske marked og sælge 114 butikker og 3 logistikcentre til REMA 1000. Forhandlingerne er nu afsluttet og medfører, at ALDI sælger yderligere 16 butikker – 11 butikker til Salling Group, 4 butikker til Lidl og 1 butik til Coop. I den forbindelse vil 134 medarbejdere overgå til de nye ejere.

Aftalen med Salling Group skal ligesom aftalen med REMA 1000 godkendes af konkurrencemyndighederne.

5 af de omfattede ALDI-butikker er allerede lukket efter den oprindelige plan for derefter at blive overdraget til Salling Group.

ALDI forfølger alternative muligheder uden for dagligvarebranchen for afhændelse af 4 butikker, som indgik i forhandlingerne. Disse butikker ventes lukket inden for de kommende fire uger, og 56 medarbejdere skal finde sig et nyt job uden for ALDI.

Med afslutningen af salgsprocessen har ALDI indgået aftaler om afhændelse af i alt 130 butikker og sikret job til godt 1.750 af ALDI Danmarks ca. 2.800 medarbejdere.

“Jeg er stolt over vores medarbejdere, der yder en helt fantastisk indsats. De holder fortsat fokus på at give kunderne en god oplevelse, selvom vi allerede har lukket en række butikker og fortsat befinder os i en ganske usædvanlig situation med udsigten til, at ALDI forlader det danske marked. Vi glæder os i den forbindelse over, at vi med afslutningen af salgsprocessen har sikret fortsat beskæftigelse for godt 1.750 dygtige kolleger,” siger Finn Tang, administrerende direktør i ALDI Danmark.


Vedlagt er oversigt over de 16 solgte butikker og de 4 butikker, der ventes lukket inden for de kommende fire uger.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om ALDI Danmark

ALDI Danmark
ALDI Danmark
Herstedøstervej 27-29 C
2620 Albertslund

https://www.aldi.dk/

Aldi Danmark åbnede den første butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Aldis grundlæggende ide er at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsdagligvarer til den lavest mulige pris. Aldi Danmark er en del af Aldi Nord Group of Companies, der er til stede i ni europæiske lande og beskæftiger flere end 86.000 medarbejdere. De 188 danske Aldi-butikker lukker i løbet af 2023 som følge af ALDI Nord gruppens beslutning om at forlade det danske marked.

Følg pressemeddelelser fra ALDI Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALDI Danmark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye