ALDI Danmark

Aldi donerede knap 1,3 mio. kr. til Red Barnet i 2022

Del
Med hjælp fra gavmilde kunder og dedikerede medarbejdere har Aldi i 2022 sendt i alt 1.273.000 kr. til Red Barnet. Det samlede beløb inkluderer pantdonation, salg af en Red Barnet-støttebamse, maddonationer til Red Barnets sommerlejre og 550.000 kr. i kontantdonation direkte fra Aldi.
Aldis kunder har doneret 242.000 kr. i flaskepant til Red Barnet i 2022. Foto: Chris Linde
Aldis kunder har doneret 242.000 kr. i flaskepant til Red Barnet i 2022. Foto: Chris Linde

Dagligvarekæden Aldi har siden 2018 været hovedsponsor for Red Barnet. Sammen har Aldi og Red Barnet arbejdet målrettet for at give en håndsrækning til de hårdest trængte børn og familier.

”Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Aldi, og der skal lyde en stor tak til Aldis kunder og medarbejdere, som igen i år har været med til at gøre en stor forskel for børn i hele verden. Hvad enten det er børn i udsatte positioner, der står uden for fællesskabet, eller børn i krige, kriser og konflikter, så har bidraget fra Aldi gjort, at vi har hjulpet endnu flere,” siger Johanne Schmidt-Nielsen, generalsekretær i Red Barnet.

Man kan fortsat donere pant til Red Barnet i ALDI

Den samlede 2022-donation kommer fra en række fundraising-indsatser og en årlig kontantdonation direkte fra Aldi. Dagligvarekædens kunder har også siden 2019 kunnet donere deres flaskepant til Red Barnet i Aldis butikker, hvilket alene i 2022 indbragte 242.000 kr., som går ubeskåret til Red Barnet. 

Aldi meldte i december ud, at kæden lukker i Danmark i løbet af 2023. Samarbejdet med Red Barnet ophører af samme grund. Det er dog fortsat muligt at donere pant til Red Barnets i Aldis butikker, indtil butikkerne lukker.

Tak til kunder og medarbejdere

Både kunder og medarbejdere har gjort en stor indsats for at samle penge ind til Red Barnet i løbet af 2022. Aldi Danmarks administrerende direktør, Finn Tang, sender dem alle en stor tak og glæder sig over, at Aldi og Red Barnet kan runde samarbejdet af med endnu en flot donation.

”Vores samarbejde med Red Barnet har igen i år - på trods af inflation og større pres på husholdningsbudgetterne - resulteret i flotte donationer fra Aldis kunder og en super indsats fra vores medarbejdere i flere fundraising- og støttetiltag henover året. Jeg er stolt af, at vi kan runde vores gode samarbejde af med endnu et rigtig flot beløb til Red Barnets vigtige arbejde,” siger Finn Tang, administrerende direktør i Aldi Danmark.

 Den samlede 2022-donation på tæt ved 1,3 mio. kr. til Red Barnet består af:

  • Donation fra Aldi Danmark: 550.000 kr.
  • Pantdonation fra Aldis kunder: 242.000 kr.
  • Maddonation til Red Barnets sommerlejre: 85.000 kr.
  • Fundraising, salg af vognmønter: 160.000 kr.
  • Fundraising til Red Barnets Landsindsamling og Ukraine-indsamling: 26.000 kr.
  • Fundraising, salg Red Barnet-støttebamser (25 kr. per bamse): 150.000 kr.
  • Donation af børneartikler til Red Barnets genbrugsbutikker: 60.000 kr.


Om Red Barnet
  

Red Barnet er verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation, som kæmper for børns  rettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden. Red Barnet har mere end 2.000 frivillige, der er organiseret i godt 60 lokalforeninger i hele landet. De frivillige giver f.eks. oplevelser til børn på ferielejre, i naturen og i lokale fællesskaber. Samtidig driver de også genbrugsbutikker og spiller en vigtig rolle ved Red  Barnets årlige landsindsamling.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Aldis kunder har doneret 242.000 kr. i flaskepant til Red Barnet i 2022. Foto: Chris Linde
Aldis kunder har doneret 242.000 kr. i flaskepant til Red Barnet i 2022. Foto: Chris Linde
Download
PR-foto. Pantdonation til Red Barnet i ALDI. Foto: Chris Linde
PR-foto. Pantdonation til Red Barnet i ALDI. Foto: Chris Linde
Download
PR-foto. Pantdonation til Red Barnet. Foto: Chris Linde
PR-foto. Pantdonation til Red Barnet. Foto: Chris Linde
Download

Information om ALDI Danmark

ALDI Danmark
ALDI Danmark
Herstedøstervej 27-29 C
2620 Albertslund

https://www.aldi.dk/

Aldi Danmark åbnede den første butik i 1977 som den første discountkæde i Danmark. Aldis grundlæggende ide er at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsdagligvarer til den lavest mulige pris. Aldi Danmark er en del af Aldi Nord Group of Companies, der er til stede i ni europæiske lande og beskæftiger flere end 86.000 medarbejdere. De 188 danske Aldi-butikker lukker i løbet af 2023 som følge af ALDI Nord gruppens beslutning om at forlade det danske marked.

Følg pressemeddelelser fra ALDI Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ALDI Danmark

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye