Deel Danmark

Deel forenkler global HR med ny fullstack-platform

Del
Deel, der senest er blevet vurderet til 12 milliarder dollars med 295 millioner dollars i årlig tilbagevendende omsætning, udvider nu deres globale rekrutteringsplatform med fuldt kompatible HR-funktioner, nyt lønsystem og ”Deel Engage” for at konsolidere global administration i internationale virksomheder.
Alex Bouaziz (CEO, Deel)
Alex Bouaziz (CEO, Deel)

København, 30. januar 2023: Deel, den globale rekrutteringsplatform, har i dag annonceret lanceringen af en ny HRIS-platform, som for første gang gør det muligt at ansætte, administrere og køre løn på én platform, der er fuldt kompatibel med nationalt gældende regler. Denne nyhed kommer samtidig med, at Deel når 295 millioner dollars i årlig tilbagevendende omsætning (ARR) og en værdiansættelse på 12 milliarder dollars.

Arbejdet er blevet mere internationaliseret. Men indtil nu har ingen HR-platform kunne håndtere alle administrationsopgaver, hvor som helst på kloden. De fleste internationale virksomheder bruger op i mod 16 forskellige værktøjer til at håndtere global teamadministration, hvilket skaber tekniske udfordringer, inkonsekvente teamopleveleser og forringet onboarding. Deel har nu strømlinet alt det der er nødvendigt for at virksomheder kan ansætte, administrere og udbetale løn globalt via én platform. De nye funktionaliteter omfatter:

Deel HR – Det første globale HRIS-system (Human Ressources Information System) med alt, hvad der er nødvendigt for at administrere en global organisation på en korrekt måde, uanset om man beskæftiger direkte ansatte, freelancere eller GEOR’ere (Global Employer of Record). Deel HR vil være gratis for virksomheder med under 200 ansatte, hvilket kan løbe op i store besparelser for scale-up virksomheder.

Lønsystem – Deel udvider deres platform med globale lønsystemer, som på nuværende tidspunkt er under implementering i USA. Når først systemet er rullet ud til at kunne administreres fra alle lande, vil det gøre det en hel del lettere at udbetale løn til globale teams, alt sammen via. én platform.

Deel Engage – Er et sæt HR-plugins man kan koble til platformen for at hjælpe globale teams med at opbygge en stærkere kultur, øge teamsamarbejdet, godkende ferieanmodninger, facilitere 1-on-1’s, administrere kandidathenvisninger og meget mere.

Uanset om din virksomhed ønsker at ansætte på tværs af landegrænser, åbne juridiske enheder i specifikke lande, strømline HR-processer eller konsolidere lønninger internationalt, kan Deel gøre det hele.

Disse tiltag kommer i forlængelse af, at Deel afslutter 2022 med 295 millioner dollars i årlig tilbagevende omsætning (ARR), hvilket er en stigning på 400% fra 57 millioner dollars i ARR ved udgangen af 2021. Virksomheden bekræfter ligeledes at den har været EBITDA-positiv siden september 2022. Deel har nu over 15.000 kunder, herunder Nike, Shopify og Klarna.

CEO for Deel, Alex Bouaziz, er begejstret for udvidelsen af den nye HRIS-platform og ser den som et afgørende led i at gøre global HR mere simpelt for internationale virksomheder:

”Vi har gjort global ansættelse en hel del lettere for mange virksomheder, og nu vil vi gøre global HR-arbejde lettere. Med vores nye udvidelser forenkler vi HR-processer radikalt, hvilket bringer os tættere på vores mål om at hjælpe millioner af mennesker med at kunne arbejde hvor, og hvorfra de har lyst.”

Nøgleord

Kontakter

Christian Storm Larsen, Grey Public på vegne af Deel Danmark
christian.storm@grey.com,
Mobil: +45 2877 0769

Billeder

Alex Bouaziz (CEO, Deel)
Alex Bouaziz (CEO, Deel)
Download

Information om Deel Danmark

Deel Danmarkhttp://www.deel.com

Om Deel

Deel hjælper virksomheder med at ansætte hvem som helst, hvor som helst, gennem sin globale løsning til betalingsstyring og overholdelse af lokal compliance. Med sin platform kan virksomheder - uanset type og størrelse - ansætte, administrere og aflønne selvstændige og fuldtidsansatte i mere end 150 lande på få minutter med fuld compliance. For mere information, besøg Deel.com

Følg pressemeddelelser fra Deel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deel Danmark

Deel lancerer Compliance Hub: Det har aldrig været nemmere for virksomheder at sikre compliance7.12.2023 13:52:50 CET | Pressemeddelelse

Den globale HR- og rekrutteringsplatform, Deel, har lanceret en samlet platform og one-stop-shop med alt, der har at gøre med compliance. I dag bruger virksomheder mange penge på at sikre compliance hele vejen rundt. Gennem Compliance Hub kan virksomheder holde fingeren på pulsen med nem adgang til seneste lovgivning, risikoadvarsler, rådgivning og medarbejderklassificering.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye