Asento Media ApS

Find de bedste steder til CNC fræsning

Del
Oftest tænker vi ikke over, hvor maskindele, reservedele og andre vigtige dele i forbindelse med en produktion kommer fra. De er der bare. Men der er en del arbejde bag at lave de helt eksakte komponenter. Størrelserne skal tilpasses helt ned til præcision og er vi blot en millimeter fra det originale mål, kan det have stor betydning for produktionen.

Hvad er CNC fræsning?

CNC fræsning kan for mange være et ukendt ord, der ikke giver meget mening ved første møde. CNC står for Computer Numerical Control. Det er det, der gør, at det er muligt at fremstille tusindvis af elementer i samme mål og størrelse – uden afvigelser. Det er oftest brugt i forbindelse med fremstilling af komplekse overflade eller former, som skal produceres. Så kort fortalt, det er en form for fræsning, der bliver benyttet i forbindelse med bearbejdning af emner.

Hvor finder du områder, der benytter sig af CNC fræsning?

CNC fræsning er at finde flere steder i landet. Er det i Kolding, du leder efter det, kan en hurtig Google søgning med “CNC fræsning Kolding” give dig et hav af resultater. Men selv hvis der ikke er noget i nærområdet af, hvor din virksomhed er placeret, så gør det intet. Det meste er automatiseret og kan dermed ordnes online og uden et fysisk møde.

Vælg et sted med kvaliteten i top

Når det kommer til CNC fræsning, så er nøgleordene præcision og høj kvalitet. Brug derfor tid på at finde et sted, hvor du ved, at ovenstående er to kerneværdier. Kvalitetskontrol i forbindelse med brugen af CNC fræsning er alfa omega, da det er dit kvalitetstjek og din garanti, at du får produkter, der kan bruges. For selvom at det selvfølgelig er dem, der skal lave tingene om, så er det stadig din produktion, der bliver forsinket, hvis emnerne ikke er som ønsket.

Hvilke emner bruges CNC fræsning til?

Overvejer du, om CNC fræsning kunne være en mulighed for jer, så er det ikke utænkeligt. CNC fræsning kan bruges til de fleste plastemner. Nogle af de oftest fremstillet emner er:

  • Tandhjul
  • Stjernehjul
  • Maskindele
  • Pumpedele
  • Hydraulikdele
  • Låg
  • Ruder
  • Mange flere

Listen er begrænset til en meget lille andel af de emner, der rent faktisk kan laves med CNC fræsning. Men sidder du med en interesse i CNC fræsning og tænker, at det kunne være noget for jeres virksomhed, så tag blot kontakt til en virksomhed, der har deres eget maskinpark til fræsning af plastemner, og tag den derfra.

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye