NIO

NIO ekspanderer til det europæiske marked med lanceringen af tre bilmodeller og en innovativ abonnementsmodel

Del
NIO PR
NIO PR
  • Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige kan snart vælge mellem tre modeller med første levering af ET7 i næste måned
  • Ny, fleksibel NIO abonnementstjeneste designet til at fremme brugen af elbiler
  • Der forventes at blive bygget 20 Power Swap Stationer i Europa i 2022

København, d. 7. oktober 2022 – Ved dagens europæiske lanceringsevent i Berlin afslørede elbilsproducenten NIO detaljer om kommende produkter og tjenester for Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. De tre nye modeller ET7, EL7 og ET5, alle afledt af NIO NT2-platformen, vil snart være tilgængelige sammen med innovative abonnementsmodeller for at fremme brugen af ​​elbiler. Lige som i Norge vil NIO tilbyde en model direkte til forbrugeren til servicering med innovative produkter og tjenester. Hertil ønsker NIO at opbygge et fællesskab og en livsstil, der har til formål at levere en premium brugeroplevelse.

NIO annoncerede under eventen i Berlin, at high-performance flagskibssedanen ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige fra nu af med forventet levering til november. NIO bekræftede hertil, at forudbestillinger af EL7, en mellemstor smart elektrisk SUV, og ET5, en mellemstor smart elektrisk sedan, også er muligt. Leveringerne af disse er sat til at starte i henholdsvis januar og marts 2023.

Alle tre modeller er udstyret med NIOs nyeste Banyan system. Denne full-stack teknologi omfatter bilens Computing Platform, operativsystem, bilens intelligente hardware, intelligente algoritmer og applikationer, og vil løbende blive udviklet og opdateret via FOTA-opdateringer. Ved hjælp af intelligent hardware, som Aquila, vil NIOs supersensing-system, bestående af LiDAR, ADAM og NIOs Super Computing platform med en computing power på op til 1.016T, være fremtidens bil.

Samtidig kommer de tre modeller også med NIO PanoCinema panorama digitalt cockpit som standard. Den er drevet af verdens første indbyggede kunstige intelligensassistent, NOMI. Kombineret med Dolby Atmos 7.1.4 Sound System, 256 omgivende lysfarver, en 12,8” AMOLED central kontrolskærm og højt ydende AR- og VR-funktionalitet vil det sikre et premium interiør.

NIOs innovative abonnementsmodel er ny for det europæiske marked, og nu åben for brugerne i Danmark. NIO-abonnementet er en banebrydende tjeneste, designet til at tilbyde maksimal fleksibilitet og personalisering, for at tilskynde brugen elbiler. Med løbetider, der starter fra kun en måned til 60 måneder, vil brugerne være i stand til at vælge en bil, der passer deres behov bedst. Alle abonnementsmodeller inkluderer en bekymringsfri pakke, der inkluderer en omfattende forsikring, vedligeholdelse og meget mere. For at sikre en premium brugeroplevelse kan man i NIO-appen eksempelvis få adgang til bildata og bestille serviceaftaler gennem en "One Click for Service"-funktion. NIO er allerede i gang med at etablere et netværk af autoriserede servicecentre i Danmark, der skal sikre, at de danske brugere kan få den optimale serviceoplevelse.

NIO Power er baseret på opladelige og udskiftelige batterier aktiveret af NIO Powers cloud-teknologi. NIO vil bygge et omfattende batteriopladningssystem på de nye markeder. På nuværende tidspunkt har NIO adgang til 380.000 ladepunkter i Europa, der er tilgængelige med NIO NFC-kort, og der er også introduceret en europæisk version af NIOs ladekort. De første europæiske Power Swap Stationer (PSS) er allerede i drift og i 2022 planlægger NIO at bygge yderligere 20. I 2023 forventes dette antal at nå 120. Den første danske Power Swap Station er allerede annonceret, med lokation i Slagelse, og vil være operativ inden året er omme. I 2025 forventer NIO at bygge mere end 1.000 Power Swap Stationer uden for Kina, hvoraf de fleste bliver i Europa.

NIO har også bekræftet en øgning i R&D aktiviteter i Europa, og har ud over Berlin Innovation Center, som åbnede i juli, udvidet med en ny R&D facilitet for NIO Power i Ungarn. Sammen samarbejder de med R&D- og designfaciliteter i Oxford og München for at skabe og udvikle mere bæredygtige strømopladningsteknologier. I september blev den første PSS fra NIO Power Europe Plant i Ungarn produceret.                                               

"Det er et vigtigt skridt at betjene brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige, for at realisere NIOs 2025-plan og tilbyde vores unikke brugeroplevelse i flere lande rundt om i verden," siger grundlægger, bestyrelsesformand og CEO William Li. "Vores overbevisende produkter, unikke opladning og batteribyttetjenester, kombineret med virkelig innovative og fleksible abonnementsmodeller, vil ændre landskabet for elbiler. Vores engagement i Europa markerer starten på NIOs næste kapitel i vores globale udvikling."

Nøgleord

Kontakter

Billeder

NIO PR
NIO PR
Download

Links

Information om NIO

NIO
NIONIO Inc. er en pioner i markedet for premium elektriske biler. Virksomheden blev stiftet i november 2013 med missionen om at skabe en lykkelig livsstil.

NIO designer, udvikler, bygger og sælger premium elektriske biler, kørselsinnovation i den næste generation af teknologier i selvkørende biler, digitale teknologier, elektriske drivaggregater og batterier.

NIO skiller sig ud med sine fortsatte teknologiske gennembrud og innovationer såsom den industriledende batteribyt-teknologi, Battery-as-a-service eller BaaS, samt deres selvkørselsteknologier og Autonomous Driving as a Service eller ADaaS.

For mere information, besøg: www.nio.com.

Følg pressemeddelelser fra NIO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NIO

NIO EC7 og den helt nye ES8 lanceret på NIO Day 202227.12.2022 17:09:40 CET | Pressemeddelelse

Hefei i Kina var den 24. december 2022 vært for NIO Day 2022. ved det årlige arrangement lancerede NIO, virksomhedens nye elektriske flagskibscoupé SUV EC7, og den helt nye og længe ventede all-around flagskibs-SUV ES8. Begge modeller er baseret på NIOs seneste 2G platform, der giver brugerne en oplevelse ud over forventningerne, både med hensyn til design, performance, komfort, intelligens, sikkerhed og bæredygtighed.

NIO ET7 vinder prisen ”Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 202223.11.2022 08:50:19 CET | Pressemeddelelse

Den 23. november 2022, København – Kun få uger inden de første modeller bliver leveret til deres danske brugere, har NIOs fuld elektriske premium flagskibssedan, ET7, vundet prisen som ”Årets Teknologiske Frontløber” ved den prestigefyldte danske prisuddeling Auto Awards. I tirsdags lukkede NIO i øvrigt op for køb af ET7, som hidtil kun har været mulig at bestille igennem en subscription model. Head of User Development & User Relation Anja Bruun Meineche og Head of User Operations Rasmus Huus var på scenen og modtage prisen. Til at overrække prisen var Chefredaktør for Mobilsiden.dk Daniel Søgaard Hald, som var en del af den erfarne ekspertjury, der består af danske motorjournalister og andre bileksperter. Hertil ligger der også en offentlig afstemning bag den endelige bedømmelse, som har kåret NIO ET7 som vinderen af kategorien. Det var i et stærkt felt af nominerede fra bl.a. Mercedes Benz, Tesla og VW, at NIO ET7 løb med titlen som ”Årets Teknologiske Frontløber”. Prisen bliver give

NIO åbner op for køb på europæiske markeder21.11.2022 17:30:00 CET | Pressemeddelelse

Brugere i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige har nu mulighed for at købe alle tre NIO-modeller; ET7, ET5 og EL7 Levering af bilerne fra købsmuligheden begynder i 2023 ET7 forsalgspris starter fra 683.900 DKKForsalgspriserne på ET5 starter fra 423.900 DKK og EL7 fra 723.900 DKK Den 21. november 2022, København – Det smarte elbilfirma NIO har afsløret yderligere detaljer for køb af alle tre modeller, ET7, ET5 og EL7 i Tyskland, Holland, Danmark og Sverige. NIO vælger nemlig, udover abonnementsmodellen, også at tilbyde købsmuligheden i Europa fra i dag, den 21. november. NIO annoncerer, at flagskibssedan ET7 er tilgængelig fra 683.900 DKK. NIO bekræfter også, at forsalgspriserne for den mellemstore smart elektriske SUV EL7, starter ved 723.900 DKK, og den mellemstore smarte elektriske sedan, ET5, starter ved 423.900 DKK (ekskl. batteri). Til disse priser har brugerne mulighed for at leje Battery-as-a-Service (BaaS) eller for en merpris købe bilen med batteri. Batteriet på 75 kWh vil væ

NIO ET7 får fem stjerner i Euro NCAP og Green NCAP-tests16.11.2022 15:28:01 CET | Pressemeddelelse

NIO ET7 er en af de sikreste biler i sin klasse NIO ET7 opnår 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien barnesikkerhed, 73% for fodgængersikkerhed og 95% for sikkerhedssystemer NIO ET7 opnår næsten topscore for energieffektivitet, emissioner og energiforbrug - en 'meget høj' 9,6/10 i både lavt energiforbrug og lavt drivhusgasindeks (GHG) i Green NCAP-test Den 16. november 2022, København – Flagskibssedanen ET7 fra det globale elektriske smartbilfirma NIO, sikrede sig en maksimal femstjernet vurdering i de seneste Euro NCAP-sikkerhedstests. ET7, der nu er tilgængelig i Europa, scorede 91% i kategorien voksensikkerhed, 87% i kategorien børnesikkerhed, 73% for fodgængere og 95% for sikkerhedssystemer. Det sker efter et lignende femstjernet resultat for ES8 SUV sidste år. ET7 sikrede sig også en yderligere femstjernet rating i de seneste Green NCAP-resultater, den højest mulige score under den seneste bæredygtige bedømmelse. Den højtydende flagskibssedan blev tildelt næsten maksim

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye