Deel Danmark

Deel gennemfører opkøb på en halv milliard af australske PayGroup Limited

Del
Den internationale rekrutteringsplatform, Deel, der åbnede kontor i Danmark i år, har opkøbt PayGroup Limited for DKK 580 millioner ($AU 121M). Overtagelsen giver Deel adgang til samarbejdsaftaler med virksomheder i 90+ markeder.
Daniel Eisenberg, Nordisk chef for Deel
Daniel Eisenberg, Nordisk chef for Deel

Deel opkøber den australske koncern PayGroup Limited for DKK 580 millioner ($AU 121M). Opkøbet, der startede i juli 2022, kombinerer PayGroup’s 15+ års ekspertise i at levere HR- og lønsoftwareløsninger med Deel’s egen rekutteringsplatform.

Deel blev grundlagt i 2019 og hjælper dagligt millioner af mennesker med at finde arbejde hos de bedste virksomheder i verden – uanset hvor de bor. Samtidig anvender tusindvis af virksomheder platformen til at ansætte talenter fra hele verden. Med overtagelsen af Paygroup får Deel adgang til samarbejdsaftaler med virksomheder i over 90+ markeder.

PayGroup leverer løn- og human capital management (HCM) løsninger til over 3.000 virksomheder, som primært er lokaliseret i lande som Australien, New Zealand, Indien, Filippinerne, Singapore, Malaysia og Japan. Erhvervelsen af PayGroup har til hensigt at give Deel et stærkere grundlag for platform og teknologi implementering – både direkte og indirekte – til kunder og partnere.

”Sammen bygger vi den første virkelig globale løsning i lønnings- og Human-Capital-Market-branchen, hvilket giver virksomheder over hele verden mulighed for at ansætte, betale og administrere de bedste talenter, uanset hvor de er placeret. Gennemførelsen af opkøbet skalerer vores løn- og HCM-ekspertise og styrker vores lederskab inden for det globale lønningsområde," siger Deel’s nordiske chef, Daniel Eisenberg.  

Opkøbet af PayGroup Limited er effektivt gældende fra den 22. November 2022. 

Nøgleord

Kontakter

Marie Bentsen, Grey Public på vegne af Deel Danmark
marie.bentsen@grey.com

Billeder

Daniel Eisenberg, Nordisk chef for Deel
Daniel Eisenberg, Nordisk chef for Deel
Download
PayGroup logo
PayGroup logo
Download

Information om Deel Danmark

Deel Danmarkhttp://www.deel.com

Om Deel

Deel hjælper virksomheder med at ansætte hvem som helst, hvor som helst, gennem sin globale løsning til betalingsstyring og overholdelse af lokal compliance. Med sin platform kan virksomheder - uanset type og størrelse - ansætte, administrere og aflønne selvstændige og fuldtidsansatte i mere end 150 lande på få minutter med fuld compliance. For mere information, besøg Deel.com

 

Følg pressemeddelelser fra Deel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deel Danmark

Deel lancerer Compliance Hub: Det har aldrig været nemmere for virksomheder at sikre compliance7.12.2023 13:52:50 CET | Pressemeddelelse

Den globale HR- og rekrutteringsplatform, Deel, har lanceret en samlet platform og one-stop-shop med alt, der har at gøre med compliance. I dag bruger virksomheder mange penge på at sikre compliance hele vejen rundt. Gennem Compliance Hub kan virksomheder holde fingeren på pulsen med nem adgang til seneste lovgivning, risikoadvarsler, rådgivning og medarbejderklassificering.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye