Deel Danmark

Deel integrerer Airbnb i sin løsning til talenthungrende virksomheder

Del
Den internationale rekrutteringsplatform, Deel skal samarbejde med Airbnb om at forbedre vilkårene for remote-work i hele verden. Både virksomheder og ansatte vil kunne mærke forbedringen.

København, 17. November: To måneder efter lanceringen af rekrutteringsplatformen, Deel, i Danmark, er virksomheden nu klar med et samarbejde med Airbnb, der skal gøre remote-work mere tilgængeligt og overskueligt.

Deel, der blev grundlagt i 2019, hjælper dagligt millioner af mennesker med at finde arbejde hos de bedste virksomheder i verden – uanset hvor de bor. Samtidig anvender tusindvis af virksomheder platformen til at ansætte talenter fra hele verden, og takket være platformens mange værktøjer, der forenkler HR, er tallet for globale ansættelser stigende. Dette skyldes i særdeleshed virksomhedernes nye forståelse for remote-work’s mange fordele, men også talenternes egen nyerhvervede interesse for mulighederne på det globale arbejdsmarked. Med Deel kan man arbejde i Næstved for et selskab i New York, mens Deels HR-værktøjer sikrer total compliance på samtlige social- og arbejdsområder.

De bedste partnere samlet på ét sted
For at skabe de bedste rammer for samarbejdet mellem virksomheder og talenter, har Deel skabt en række samarbejder med partnere, der kan bidrage med services som fx kontorlokaler (WeWork), firmabiler (Avis og Budget). Samtidig får Deel’s erhvervskunder rabatter på arbejdsværktøjer som Slack, Hubspot og AWS. 

I dag lancerer Deel et initiativ med partneren, Airbnb, som vil give virksomheder og talenter mere fleksibilitet end nogensinde før. Deel vil derfor ikke kun benyttes til at ansætte, onboarde og betale arbejdskraft internationalt, men vil også skabe de rette faciliteter for, at den fysiske arbejdsproces foregår i gode rammer. Med samarbejdet med Airbnb, kan virksomheder nu tilbyde deres medarbejdere gavekort til at bo overalt i verden. Dette vil understøtte Deel’s overordnede budskab om, at det globale arbejdsmarked er kommet for at blive:

Hvis der er en ting, som vi har lyst til at opfordre folk til, så er det at følge deres drømme. Med vores nye Airbnb-partnerskab gør vi det muligt at følge sit hjerte, ud i verden, og tage sit job med i tasken. Vores løsning er ideel på begge sider af skrivebordet, da vores compliance sikrer, at både virksomheder og ansatte er fuldt understøttet i alle processer af ansættelsen – fra hyring til afsked” siger Deel’s nordiske chef, Daniel Eisenberg. 

Samarbejdet mellem Deel og Airbnb er effektivt fra i dag, den 17. November 2022, og værktøjet kan derfor allerede tages i brug af både virksomheder og medarbejdere allerede nu.

Nøgleord

Kontakter

Marie Bentsen, Grey Public på vegne af Deel Danmark
marie.bentsen@grey.com

Billeder

Download
Deel Logo
Deel Logo
Download
Airbnb Logo
Airbnb Logo
Download
Daniel Eisenberg, Nordisk chef for Deel
Daniel Eisenberg, Nordisk chef for Deel
Download

Information om Deel Danmark

Deel Danmarkhttp://www.deel.com

Om Deel

Deel hjælper virksomheder med at ansætte hvem som helst, hvor som helst, gennem sin globale løsning til betalingsstyring og overholdelse af lokal compliance. Med sin platform kan virksomheder - uanset type og størrelse - ansætte, administrere og aflønne selvstændige og fuldtidsansatte i mere end 150 lande på få minutter med fuld compliance. For mere information, besøg Deel.com

 

Følg pressemeddelelser fra Deel Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Deel Danmark

Deel lancerer Compliance Hub: Det har aldrig været nemmere for virksomheder at sikre compliance7.12.2023 13:52:50 CET | Pressemeddelelse

Den globale HR- og rekrutteringsplatform, Deel, har lanceret en samlet platform og one-stop-shop med alt, der har at gøre med compliance. I dag bruger virksomheder mange penge på at sikre compliance hele vejen rundt. Gennem Compliance Hub kan virksomheder holde fingeren på pulsen med nem adgang til seneste lovgivning, risikoadvarsler, rådgivning og medarbejderklassificering.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye