Asento Media ApS

4 gode råd til dig, der skal i gang med nybyggeri

Del
Er du en af dem, der skal i gang med nybyggeri? Og er du kommet til den sjove del, hvor alle de rette ting skal vælges? Ja, det er nemlig en spændende process, men det kan også være stressende, da der er så mange ting, der skal tages hensyn til. Desuden er det ikke blot mængden af valg, der kan gøre det stressende - det er lige så vel tanken om, at der skal tænkes langsigtet og ikke blot, hvad der ønskes lige nu og her.

5 gode råd til nybyggeri

Brug både hjerne og hjerte

Det kan sommetider være svært at bruge begge – men i et nybyggeri-projekt, så er det anbefalelsesværdigt at kombinere både hjerte og hjerne. Sørg for, at du lytter til, hvad dit hjerte foretrækker, men husk samtidig på, at få stillet alle de kritiske spørgsmål, som din hjerne med garanti sidder inde med. 

Tænk langsigtet

Oftest bliver vi grebet af de følelser, som vi besidder, i sekundet vi skal tage en beslutning. Det er på ingen måde forkert, men når det specifikt drejer sig om nybyggeri, så kan det være en fordel at tænke 15-20 år frem – alt efter hvad dine planer er. Er planen, at I skal have børn og bo der, indtil de er gamle nok? Så tænk livet som børnefamilie ind. Er det så en god ide med 3 etager? Eller med ekstra værelset placeret længst fra soveværelset? Hav det med i dine overvejelser!

Brug andres erfaringer

Benyt dig af andres erfaringer! Snak med andre, der har været i gang med deres eget nybyggeri-projekt og lad dig blive klogere fra deres erfaringer. Det kan også være en god ide med professionel rådgivning. Der er nemlig mange ting, der skal tages stilling til og oftest er beslutningerne meget dybere, end blot hvilke mursten I ønsker, hvad farverne på væggen skal være og lignende.

Gå ikke på kompromis

Du kommer nok til at gå på kompromis med nogle ting. Men en god ide, inden du vælger byggefirma, er at tjekke, hvilke muligheder du har. Det kan være ift. valg af tegl, hvidevarer, gulve og bordplader. Er det overhovedet ikke i den stil, du ønsker dig? Så kan du med fordel lede videre efter et firma, der tilbyder noget i den dur, du ønsker. For det er trods alt dit hjem, og et sted du skal bo forhåbentligt i mange år, så det skal være, lige som du ønsker. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.