Asento Media ApS

Byggebranchen bragede igennem coronakrisen

Del
Til trods for nyheder, der konstant var præget af historier, som fokuserede på hvor mange virksomheder og brancher, der led under coronakrisen, så var der stadig nogle brancher, som kom ud på den anden side med fremgang og som mærkede minimum til pandemien.

En af brancherne var blandt andet byggebranchen. De så en flot fremgang i 2020 (kilde: www.danskindustri.dk), for der blev nemlig bygget exceptionelt mange boliger i 2020 – og det kunne ses på tallene. Fremgangen fortsatte ligeledes i 2021, og skal man tro på forudsætningerne, der er sat, så fortsætter populariteten af byggeri ligeså i 2022.

Flere grunde til at byggebranchen brillierede 

En af grundene til at lige netop byggebranchen kunne komme ud af 2020 med en flot fremgang, skyldes blandt andet, at det var en af de brancher, der var mindst påvirket af corona-nedlukningerne. Mange andre brancher var meget præget af restriktionerne og var i nogle omfang nødsaget til at lukke helt ned på ubestemt tid. Det gjorde desværre også, at ikke alle virksomheder kom ud på den anden side igen. Byggebranchen kunne fortsætte deres arbejde som hidtil og var derfor ikke nødsaget på samme måde til at lukke ned, men i stedet fortsætte under visse forholdsregler. 

Stigende omkostninger kan sætte en dæmper på de

Hvorvidt fremgangen fortsat vil være at se, kan være svært at spå om. Tidens tendenser byder stadig på en masse nybyggerier og danskernes lyst til at skabe deres eget helt fra bunden af, er ikke blevet mindre - tværtimod. Dog er byggebranchen udfordret på stigende priser på byggematerialer, der er svære at undvære. 

Grunden til de stigende priser skyldes flere ting. Coronakrisen har selvfølgelig en finger med i spillet, da flere produktioner verdenen over måtte lukke ned. Men det hænger lige så vel sammen med stigende protektionisme, transportomkostninger, der er konstant stigende og en høj efterspørgsel fra Kina. Men hvorvidt det vil have en stor betydning på antallet af nye byggerier, vides ikke med sikkerhed endnu. Dog forventes det ikke,at have den store indflydelse på den forventede fremgang, 

Nybygger tendenserne er ideelt for flere virksomheder

Uniplan Danmark er en af de virksomheder, der drager fordel af nybygger tendenserne og en branche med stigende tal – både inden for hus og lejligheder. Uniplan Danmark er specialister i undergulve på større byggerier og inden for thermolit isolering, slidlagsgulve og tyndpuds. De har ressourcerne til det og samarbejder tæt med kunderne for et matchende resultat. 

Billeder

Information om Asento Media ApS

Asento Media ApS
Asento Media ApS
Vesterbrogade 124b, 2.th
1620 København V

+45 28 30 76 92https://asentomedia.dk/

Vi er et medie bureau med kontor i Kolding og København. Siden vores stiftelse i 2015 har vi brugt hver eneste dag på hjælpe virksomheder med at opnå resultater med digital marketing. Vi arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Vores kunder er alt fra små start-ups til store koncerner og offentlige institutioner. Fælles for dem alle er dog, at de er ambitiøse og vil vinde.

Følg pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Asento Media ApS

Gå de danske årstider i møde med læsejl16.1.2023 10:23:56 CET | Pressemeddelelse

I Danmark er vi heldige at have 4 årstider. Det betyder også, at vejret på meget kort tid kan ændre sig og gå fra en yderlighed til en anden. Danskerne skal være klar til hurtige skift på meget kort tid – og det kan være svært, når man ikke altid kan forudsige, hvordan vejret bliver. Der er dog midler, der kan tages i brug, så du er bedst forberedt, hvad enten det er 30 graders sol eller om vinden står med stiv kuling ind fra venstre.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye