YouSee

YouSee lancerer mobilt bredbånd via 5G-netværket

Del

Nu kan YouSee tilbyde mobilt bredbånd på 5G-netværket, der er tilgængeligt på tværs af landet. Dermed får YouSee-kunder endnu bedre mulighed for at udnytte de højere hastigheder og den øgede stabilitet, som 5G-netværket tilbyder.

YouSee kan nu tilbyde deres kunder adgang til endnu hurtigere mobilt bredbånd via 5G-netværket både hjemme og på farten.

”Vores kunder har virkelig taget 5G til sig, og vi ser en stor stigning i salget af 5G-telefoner. Derfor er vi også glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder et mobilt bredbåndsprodukt, som kan give dem en endnu bedre brugeroplevelse. Den mobile bredbåndsforbindelse via 5G-netværket vil ikke kun give vores kunder en hurtigere og mere fleksibel forbindelse, men samtidig også være et godt supplement til den bredbåndsforbindelse, som leveres gennem kabler i jorden,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Et mobilt bredbåndsabonnement med 5G-adgang kan blandt andet give mulighed for at downloade HD-film på blot et par sekunder, streame tv- og film-indhold uden forstyrrelse og dele filer helt uden forsinkelser. Derudover giver det også de mange danskere, der arbejder hjemmefra, endnu bedre muligheder for et hurtigere og stabilt internet, ligesom det for mange også kan være en oplagt og mere fleksibel løsning til sommerhuset.

YouSee-kunder kan få mobilt bredbånd med 5G-hastighed samt 1 TB data via YouSees største mobile bredbåndspakke. Pakken inkluderer desuden YouSee’s sikkerhedspakke samt et lånemodem (200 kr. i oprettelse). Samtidig reducerer YouSee prisen på den største pakke med mobilt bredbånd fra 399 kr. til 349 kr.

Læs mere om mobilt bredbånd hos YouSee

YouSee benytter sig af mobilnetværket fra TDC NET, der flere år i træk er målt til at være Danmarks bedste. TDC NET åbnede sit 5G-netværk den 7. september og nu er 5G-netværket tilgængeligt på tværs af landet. Dermed er Danmark det første land i Norden med national 5G-dækning. Åbningen omfatter adgang til fuld 5G i centrum af København, Odense, Aarhus og Helsingør. Er man på 5G i andre dele af landet, vil 5G mobilt bredbånd fortsat være en opgradering med højere hastigheder og reduceret forsinkelse.

Kontakter

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum