YouSee

Se her, hvordan du får adgang til alle sommerens store sportsoplevelser: Wozniacki og Rune skyder massiv tv-sportssommer i gang

Del

YouSees TV-pakkekunder kan kvit og frit se med, når Caroline Wozniacki og Holger Rune i dag på Kanal 5 skyder en fantastisk sportssommer i gang. Med otte nye kanaler fra Warner Bros. Discovery tilgængelige fra i dag har kunder hos YouSee mulighed for at opleve alle sommerens store sportsbegivenheder: EM, Wimbledon, Tour de France, Superliga, OL mm. Og interessen for at Danmarks bredeste underholdningsunivers nu bliver endnu større er overvældende.

PR

Når Caroline Wozniacki og Holger Rune i dag går på banen sammen i Boxen i Herning for at spille mix double, er der ikke kun tale om, at de to største danske tennisstjerner for første gang stiller op sammen på dansk jord. Kampen skyder også en fantastisk sportssommer i gang. Og den vises på Kanal 5, som alle YouSees tv-pakkekunder fra i dag automatisk har inkluderet i Grund-, Mellem- og Fuldpakken mens YouSee Play kunder kan tilvælge den i YouSee Play universet.

Med i alt otte nye kanaler fra Warner Bros. Discovery tilgængelige fra 11. juni – og streamingtjenesten Max inkluderet siden 21. maj – er der masser af muligheder for at få alle de store sportsøjeblikke med. Interessen for at se Wozniacki og Rune og de andre kommende, store begivenheder - EM, Tour de France, Superliga, OL mm. - er da også massiv: 

”Vores ambition er at kunne tilbyde det vigtigste og mest efterspurgte indhold på tværs af tv-kanaler og streamingtjenester, og det gælder i særlig grad alle de store sportsoplevelser, der samler danskerne om skærmene.  Derfor er vi superglade for, at vores kunder i dag har fået adgang til otte nye kanaler, og vi oplever meget stor interesse for dem - særligt med den sportssommer, der bliver skudt i gang i dag,” siger Christian Morgan, CEO i YouSee.

Over 100.000 har søgt information om de nye kanaler

Den store interesse for de nye kanaler ses bl.a. på yousee.dk/nye-kanaler, hvor over 100.000 kunder har været inde for at læse mere om hvilke otte kanaler, der nu flytter ind hos YouSee heriblandt Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Eurosport 1 og 2.

”Vi er begejstrede for at kunne tilbyde så mange danskere, så komplet et udvalg af sportsbegivenheder, som vi kan nu, så danskere kan se, dele og tale om endnu flere store øjeblikke - både den vilde sportssommer, vi går i møde samt de mange danske og internationale serier, film, reality og dagsordensættende dokumentarer, vi kan samles om foran skærmen,” uddyber Christian Morgan.

Overblik over de nye kanaler

 • De otte nye kanaler, der er tilgængelige fra i dag den 11. juni er Kanal 4 og 5. 6’eren, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery.
 • Alle otte kanaler vælges i YouSee Play, som byder på fuld valgfrihed og masser af fleksibilitet. Alle med Grund-, Mellem- og Fuldpakken får Kanal 4 og Kanal 5, og de resterende seks kanaler kan tilvælges af Bland Selv-kunder.
 • Samtidig har den nye streamingtjeneste Max været tilgængelig siden 21. maj i YouSee Play og Bland Selv, hvor man kan vælge mellem varianterne Max Standard og Max Standard + Sport, som er inkl. Eurosport 1 og 2.
 • Mere info om de nye kanaler og muligheder på yousee.dk/nye-kanaler

Overblik over sommerens store sportsbegivenheder og hvor de kan ses:

 • 11. juni:
  Wozniacki/Rune vs. Svitolina/Maonfils: Kanal 5.
 • 14. juni – 14. juli:
  EM i fodbold: DR1, DR2, TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, DRTV, TV2 Play
 • 29. juni – 21. juli:
  Tour de France: TV2, TV2 Play, Eurosport 1, Max
 • juli – 14. juli:
  Wimbledon: DR1, DR2, TV2 Sport X, DRTV, TV2 Play
 • 21. juli - :
  Superliga: TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play 3 Max, 3+, 3 Sport, V Sport Ultra HD
 • 26. juli – 11. august:
  OL: DR1, DR2, DRTV, TV2, TV2 Sport, TV2 Sport X, TV2 Play, Eurosport 1, Eurosport 2, Max.

Kontakter

Om YouSee

YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 11:31:53 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye