YouSee

Når nye højder efter succeskoncerter: The Minds of 99 eksploderet på musiktjeneste

Del

Efter tre koncerter i Parken og anmeldelser, der gik gennem loftet af begejstring, er The Minds of 99 eksploderet på YouSee Musik. Hver tredje bruger har således lyttet til det danske superband i juni, der er afspillet mere end dobbelt så meget som i måneden før. Fantastisk dobbelteffekt af livemusikken, siger musikredaktør.

YouSee Musik
YouSee Musik PR

Som det første band nogensinde spillede The Minds of 99 tre koncerter i træk i Parken den 21., 22. og 23. juni. Med vild succes. Anmelderne stod i kø med store roser og ord som uden sidestykke og kulturhistorie og publikum og andre fans er tilsyneladende enige.

Hver tredje har spillet deres numre

I hvert fald viser nye tal for antallet af afspilninger af The Minds of 99 i juni på YouSee Musik, der er streamingplatform for hundredtusinder af danskere, at succesen ikke blev i Parken. Afspilningerne af bandets musik er eksploderet, så 33 procent af alle brugere har hørt dem, mens de er afspillet 120 procent flere gange end i måneden før.

”Koncerter som The Minds of 99 i Parken er fantastiske for dem, der er med til dem. Men det er en kæmpe bonus, når liveoptrædener er med til at skabe opmærksomhed om musikken, så både koncertgængere og dem, der ikke fik billet, får lyst til at lytte før og efter. At musikken på den måde kan få ekstra liv gennem koncerter, er jo virkelig fedt for både fans og artister,” siger Anine Brix, musikredaktør hos YouSee Musik.  

Markant stigning i antallet af afspilninger 

Det er generelt sådan, at kunstnere, der snart skal give stor koncert eller lige har givet, afspilles mere end vanligt på YouSee Musik, men i tilfældet med Minds of 99 har det været ekstremt.

”Det er tydeligt, at The Minds of 99 er hyper populære på tværs af Danmark. Med de tre historiske koncerter i Parken har de opnået noget ud over det sædvanlige, og det samme kan vi sige om deres streamingtal - vi ser ikke SÅ heftig en stigning ved alle koncerter,” siger Anine Brix.

Det bliver spændende at se, om denne uges store koncerter på Roskilde Festival med navne som SZA, Gilli og Foo Fighters også vil sende streamingtallene i vejret.   

Kontakter

Om YouSee

YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Se her, hvordan du får adgang til alle sommerens store sportsoplevelser: Wozniacki og Rune skyder massiv tv-sportssommer i gang11.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

YouSees TV-pakkekunder kan kvit og frit se med, når Caroline Wozniacki og Holger Rune i dag på Kanal 5 skyder en fantastisk sportssommer i gang. Med otte nye kanaler fra Warner Bros. Discovery tilgængelige fra i dag har kunder hos YouSee mulighed for at opleve alle sommerens store sportsbegivenheder: EM, Wimbledon, Tour de France, Superliga, OL mm. Og interessen for at Danmarks bredeste underholdningsunivers nu bliver endnu større er overvældende.

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 11:31:53 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye