YouSee

Mere end 76.000 danske husstande får nu mulighed for internet fra YouSee gennem GlobalConnect’s fibernet.

Del

Fra i dag er det nu muligt for 76.000 adresser, der er tilkoblet GlobalConnect netværk, at vælge YouSee som internetudbyder. Det fejrer YouSee med aktuel kampagne, hvor man kan få 1000 Mbit forbindelse inkl. deres nye YouSee Mesh Router til en attraktiv pris.

Sidste år indgik Danmarks største udbyder af internet YouSee en aftale med GlobalConnect om at blive en valgmulighed for de tusindsvis af danske husstande, der er koblet på deres netværk - og nu er dagen endelig oprunden. Således kan 76.000 husstande fra i dag vælge YouSee-produkter  – og det bringer selvsagt glæde hos YouSee: 

“Lynhurtigt internet og adgang til den bedste underholdning er i dag en hjørnesten i de fleste danske hjem, og derfor er vi rigtig glade for nu at kunne tilbyde YouSee’s markedsledende produkter på GlobalConnects netværk. Dermed sikrer vi, at adgang til internet og underholdning kan leveres hurtigt og stabilt til de mere end 76.000 danske husstande, der nu kan blive en del af YouSee familien. “ udtaler Christian Morgan, CEO for YouSee.   

Endnu flere valgmuligheder 

Samtidig er man hos GlobalConnect glade for at kunderne på deres netværk nu har endnu flere valgmuligheder, når det kommer til internet og underholdning: 

“Vi er glade for at have Yousee ombord, som udbyder på vores fibernetværk. Rigtig mange husstande har været tilfredse YouSee kunder i mange år, og nu har de endelig muligheden for at få leveret Yousee’s produkter på GlobalConnect’s hurtige, stabile og fremtidssikrede fibernetværk. Vi er sikre på, at mange kunder kommer til at vælge Yousee” udtaler Peter Bredgaard, VP B2C Danmark GlobalConnect.  

1000Mbit for kun 349 kr  

Lanceringen har man valgt fra YouSees side at markere med et attraktivt tilbud for de nye potentielle kunder på GlobalConnects netværk, der dermed kan få lynhurtigt 1000 mbit forbindelse til kun 349 kr./md. Samtidig vil der være gratis oprettelse samt de første 3 mdr. til halv pris, for nye kunder indtil 30. April. 

Om YouSee 
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen. 
 
Om GlobalConnect  

GlobalConnect er en af de førende leverandører af digital infrastruktur og datakommunikation i de nordiske lande, og står for mere end halvdelen af al datatrafik i Norden. GlobalConnect-koncernen leverer højhastigheds fiber til 800.000 private hjem og helhedsløsninger fra fiber til sky til 30.000 erhvervskunder, baseret på 185.000 km fibernetværk og 35.000 kvadratmeter datacenterplads i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Finland. Koncernen har cirka 2000 medarbejdere og er ejet af kapitalfonden EQT.   

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 11:31:53 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

Tinka slår Wham og Mariah Carey som ny juleklassiker23.12.2023 18:00:00 CET | Pressemeddelelse

Burhan G’s julehit ”Tinka” er blevet en ny dansk jule-evergreen. For selvom Tinka-julekalenderen ikke er at finde på nogen tv-kanal i år, topper titelsangen listen over danskernes mest streamede julehits. Sangen har faktisk så mange afspilninger, at den slår internationale klassikere som 'Last Christmas' og 'All I Want For Christmas Is You' af pinden. Det viser tal fra YouSee Musik, som er streamingplatform for hundredtusindvis af danskere.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye