Scrive

VW vælger Scrive som partner på ny digitial finansieringsløsning

Del

Den tyske bilgigant satser på AI, selfies og digitale underskrifter for hurtigere, nemmere og sikrere bilfinanseringer til sine kunder. Nyt pilotprojekt i England med Scrive skal vise fremtidens bilkøb.

København, d. 7. december 2021 - VWs finanseringsarm, Volkswagen Financial Services (VWFS), har valgt Scrive som partner til udrulning af deres næste-generations digitale finanseringsløsning af bilkøb. Samarbejdet starter som et pilotprojekt i England i samarbejde med ID-valideringsfirmaet Onfido. VWFS opererer i 48 lande.

Med det nye samarbejde mellem VW og Scrive og Onfido, bliver det nemmere og hurtigere at validere køber-ID og underskrive relevante købsaftaler, og muliggør derfor en mere fejlfri finansieringsproces. Både når handlen gennemføres fysisk eller digitalt. Med løsningen kan bilkøbere ved VW i England i forbindelse med at lave en kreditansøgning nu nøjes med at dele et foto af deres ID som fx et kørekortsfoto samt sende en selfie. Udfra de to fotos tjekker den nye løsning om ID’et er gyldigt og ikke forfalsket, og sammenligner det hermed med selfien for endelig validering. Herfter deles alle relevante kontrakter til underskrift nemt til digital underskrift, der anvender blockchain-teknologi for sikkerhed.

“Aftalen med VW om at hjælpe dem med at udrulle en smartere og sikrere digital finanseringsløsning er nye bilejere, er ekstremt interessant. Scrive har allerede en række af verdens største bilproducenter som kunder og vi er allerede godt igang i England og kunderne tager rigtigt godt imod løsningen. Jeg håber og tror på, at vi også snart får løsningen at se i Danmark,” siger Aiman Rafii, der er landechef for Scrive Danmark.

Nøgleord

Kontakter

For mere information, kontakt:

Volkswagen Financial Services UK: press@vwfs.co.uk
Scrive: Cathrine Bender, PR-ansvarlig, 28 25 60 30
Onfido: press@onfido.com

Information om Scrive

ScriveOm Volkswagen Financial Services

Volkswagen Financial Services er en forretningsafdeling af Volkswagen AG-koncernen og omfatter Volkswagen Financial Services AG sammen med dets associerede selskaber, Volkswagen Bank GmbH, Porsche Financial Services og de finansielle servicevirksomheder i USA og Canada, der direkte eller indirekte tilhører Volkswagen AG – med undtagelse af de finansielle tjenesteydelser fra Scania-mærket og Porsche Holding Salzburg. De vigtigste forretningsområder omfatter forhandler- og kundefinansiering, leasing, bank- og forsikringsvirksomhed, flådestyring og mobilitetstilbud. Volkswagen Financial Services har i alt 16.571 ansatte på verdensplan, Volkswagen Financial Services rapporterer samlede aktiver på omkring 223,5 milliarder euro, et driftsresultat på 2,96 milliarder euro og en portefølje på omkring 21,5 millioner nuværende kontrakter (pr.: 31.12.2019).Læs mere på vwfs.co.uk

Om Scrive

Scrive blev grundlagt i 2010 og blev hurtigt markedsleder for e-signaturer i Norden. I dag, med over 6000 kunder i mere end 50 lande, er Scrive anerkendt som en pålidelig digitaliseringspartner, der guider virksomheder i alle størrelser i alle brancher på deres digitale transformationsrejse.

Om Onfido

Onfido sætter nye standarder for digital adgang. Virksomheden validerer digitalt en brugers reelle identitet ved hjælp af kunstig intelligens (AI), gennem verificering af et billed-id og sammenligne det med personens ansigtsbiometri. Det betyder, at virksomheder kan se deres kunder, som de er, uden at gå på kompromis med oplevelse, konvertering, privatliv eller sikkerhed. Det er sådan, Onfido giver virksomheder den sikkerhed, de har brug for, for at komme ombord på kunderne eksternt og sikkert. Læs mere på www.onfido.com

Følg pressemeddelelser fra Scrive

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Scrive

Scrive gør det muligt for Samsung at lancere unik abonnementsløsning i Norden1.11.2021 10:18:15 CET | Pressemeddelelse

Samsung offentliggjorde i september, at selskabet bliver det første til at tilbyde nordiske forbrugere muligheden for at tegne abonnement direkte i forbindelse med køb af en mobiltelefon via deres hjemmeside. Samsung samarbejder med seks operatører i Norden, og Scrive, som er markedsleder i Norden inden for e-signaturer, gør det muligt for parterne at tilbyde deres kunder sikker og hurtig digital identifikation og signering og derigennem en bedre købsoplevelse.