Scrive

Scrive gør det muligt for Samsung at lancere unik abonnementsløsning i Norden

Del
Samsung offentliggjorde i september, at selskabet bliver det første til at tilbyde nordiske forbrugere muligheden for at tegne abonnement direkte i forbindelse med køb af en mobiltelefon via deres hjemmeside. Samsung samarbejder med seks operatører i Norden, og Scrive, som er markedsleder i Norden inden for e-signaturer, gør det muligt for parterne at tilbyde deres kunder sikker og hurtig digital identifikation og signering og derigennem en bedre købsoplevelse.

København, 1. november 2021 - Scrive er de seneste år vokset hurtigt og har taget store skridt fremad, ikke mindst i telebranchen, hvor man nu arbejder sammen med de fleste af branchens største aktører. De mange og langvarige samarbejder har gjort det muligt at finpudse tilbuddet til teleselskaberne ved en digitalisering af mange af deres ellers dyre og tidskrævende kontrakt- og underskriftsprocesser.

”Vi tror på, at dette er fremtiden. Flere og flere vil gerne købe online og kombinere både tjenester og produkter og så skal indkøbsoplevelsen være super enkel. Vi valgte Scrive som partner, fordi de var kompetente, lydhøre og hurtigt kunne have en løsning på plads, der vil fungere i flere lande i Europa”, siger Oscar Nöjd Business Development Manager IM hos Samsung Electronics Nordics.

Scrives løsning vil blive brugt på alle nordiske markeder og forbrugere tilbydes abonnementsalternativer i et direkte samarbejde mellem operatører og Samsung Electronics Nordic, uden mellemled. Med Scrives skalerbare løsning bliver det også nemt at udvide til flere europæiske markeder på sigt.

”Vi er glade og stolte over, at Samsung vælger vores løsning. Vi har i lang tid arbejdet på at udvikle vores tilbud til teleindustrien og det faktum, at nu Samsung, som er en af ​​verdens førende smartphone-producenter, har valgt vores service, er endnu et tegn på, at det er lykkedes os at skabe en af ​​de bedste løsninger på markedet”, siger Viktor Wrede, administrerende direktør i Scrive.

Nøgleord

Kontakter

For mere information kontakt venligst:


Cathrine Bender, Kommunikationsansvarlig Scrive Danmark, tlf. 28 25 60 30
m: cathrine.bender@scrive.com

Information om Scrive

Scrive



Om Scrive

Scrive blev grundlagt i 2010 og blev hurtigt den førende virksomhed inden for e-signering i Norden. I dag har Scrive over 6.000 kunder i mere end 50 lande. Scrive er en anerkendt og pålidelig digitaliseringspartner, der hjælper virksomheder i alle størrelser og brancher med deres digitale transformationsrejse.

Følg pressemeddelelser fra Scrive

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Scrive

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye