ScriveScrive

Det Faglige Hus gør klar til fremtiden med MitID

Del
Fagforeningen og A-kassen, Det Faglige Hus, investerer i nye digitale løsninger for at være klar til MitID, og sikre nemmere og hurtigere sagsbehandling for sine +175.000 medlemmer. I dag offentliggøres en 3 år lang aftale med e-ID eksperten og MitID broker Scrive.

København & Esbjerg, den 13. december 2021 – Når Danmark til juli 2022 skal være fuldt overgået til den nye og sikrere valideringstjeneste MitID, så vil Det Faglige Hus, der er en af Danmarks største fagforeninger og A-kasser, med sine flere end 175.000 medlemmer, allerede være langt foran. De har nemlig indgået en treårig aftale med Scrive, der er én af Europas førende digitale underskriftsleverandører. Samarbejdet dækker over at hjælpe fagforeningen og A-kassen med at få digitaliseret deres godt 20.000 årlige underskrifter, samt få implementeret MitID-validering på tværs af Det Faglige Hus’ afdelinger.

Det Faglige Hus er en organisation, der er i tæt dialog med sine medlemmer hver dag på sine platforme. På årsplan bliver det til ca. 1,5 millioner NemID-logins om året. Fremadrettet skal de mange millioner logins ske gennem den nye løsning, MitID, som hele Danmark er i gang med at implementere. Inden næste sommer skal alle organisationer, der bruger ID-verificering, kunne tilbyde danskerne en MitID-adgang. For at sikre, at der ikke bliver nogle gener for sine medlemmer, så starter Det Faglige Hus allerede nu arbejdet med overgangen fra NemID til MitID i samarbejde med Scrive. Scrive er én af få udvalgte tekniske partnere på MitID-integration i Danmark, og netop Scrives viden om MitID, såvel deres oprigtige og lokal kundeservice, var afgørende for Det Faglige Hus’ valg af Scrive som ny digitaliseringspartner.

Det Faglige Hus forventer at gå live med Scrives digitale underskriftsløsninger og MitID omkring marts 2022.

Om samarbejdet med Scrive udtaler Daniel Jul Andreasen fra Det Faglige Hus:

”Som én af Danmarks største fagforeninger og a-kasser, er det vigtigt for os at vores medlemmer nemt, hurtigt og sikkert kan få adgang til vores services og rådgivning når de har brug for den. Sammen med Scrive, bliver vi klar til MitID og samtidig gør vi det for medlemmerne nu nemmere end nogensinde at underskrive aftaler digitalt.”

Om samarbejdet med Det Faglige udtaler Aiman Rafii, landechef Scrive Danmark:

”Vi er rigtigt stolte over den tillid Det Faglige Hus viser os i Scrive med denne aftale. Vi har en vigtig rolle i at sikre, at det bliver nemt og sikkert for dem at hjælpe deres medlemmer online med underskrifter og logins. Det nye MitID er en god og sikker løsning som vi glæder os til at tilpasse til Det Faglige Hus’ systemer.”

Nøgleord

Kontakter

For mere information, kontakt venligst:


Cathrine Bender, Scrive, +45 28 25 60 30


Daniel Jul Andreasen, Chefkonsulent, Det Faglige Hus, daju@detfagligehus.dk

Information om Scrive

Scrive



Om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle lønmodtagere. Med mere end 175.000 medlemmer er Det Faglige Hus i dag det foretrukne valg, når lønmodtagerne vælger en fagforening og a-kasse, der er upolitisk, yder høj service og hjælpe hele vejen

Om Scrive

Scrive blev grundlagt i 2010 og er hurtigt blevet en af de førende aktører inden for e-signature i Norden. I dag har Scrive flere end 6.000 kunder i flere end 50 markeder. Scrive hjælper virksomheder i alle størrelser på tværs af industrier med deres digitale transformationsrejse.

Følg pressemeddelelser fra Scrive

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Scrive

Scrive gør det muligt for Samsung at lancere unik abonnementsløsning i Norden1.11.2021 10:18:15 CET | Pressemeddelelse

Samsung offentliggjorde i september, at selskabet bliver det første til at tilbyde nordiske forbrugere muligheden for at tegne abonnement direkte i forbindelse med køb af en mobiltelefon via deres hjemmeside. Samsung samarbejder med seks operatører i Norden, og Scrive, som er markedsleder i Norden inden for e-signaturer, gør det muligt for parterne at tilbyde deres kunder sikker og hurtig digital identifikation og signering og derigennem en bedre købsoplevelse.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye