Salling Group

VRS får nye ambassadører

Del

Tekstilbrandet VRS, som forhandles eksklusivt i føtex og Bilka, har scoret dobbelt jackpot.

Tidligere supermodel Renée Toft Simonsen og hendes datter, Ulrikke Toft Simonsen, bliver nemlig frontfigurer for modebrandet.

- Vi er stolte over, at Renée og Ulrikke vil vise vores nyeste kollektioner frem. De to skønne kvinder er begge virkelig modebevidste og går ind for god kvalitet til gode priser, og det er lige i hjertet af VRS' værdier, siger Ann Brandt, Brand Manager for VRS.

Kvalitet til hele familien

VRS er et dansk "value for money" modebrand, der har været på markedet i godt et år. VRS er modetøj, sko, tilbehør og basistøj - til hele familien. Det nye samarbejde med de to gange Toft Simonsen skal udbrede kendskabet til brandet yderligere og sætte endnu mere fokus på det brede sortiment.

- VRS er allerede et hit hos kunderne i føtex og Bilka, og vi scorer højt på parametre som "mode for hele familien" og "value for money", når vi spørger kunderne. Den nye kampagne skal i højere grad også sætte fokus på kvalitet og fremvise vores brede basissortiment, siger Ann Brandt.

Mens Renée Toft Simonsen især appellerer til de voksne målgrupper, taler Ulrikke Toft Simonsen til de yngre målgrupper. Netop kombinationen af mor og datter giver VRS en ekstra dimension og understreger, at VRS er for alle.

Første glimt af de to modeller kommer i en ny kampagne, der kommer til at køre fra 31. marts som reklamer på sociale medier, landsdækkende tv, ourdoor og instore.
Kontaktinformation

Ann Brandt, Brand Manager for VRS: 20477898

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum