Meyers

Verdens Bedste Skovtur vender tilbage til sommerlandet med stemningsspækket program

Del

For tredje gang vender succesen Verdens Bedste Skovtur tilbage på den smukke A.P. Møller-grund ved Udsholt Strand nær Rågeleje. Fra 9. til 24. juli kan sommerlandets beboere igen i år læne sig ind i en perlerække af kultur- og madoplevelser mellem skovbryn og strandkant i det udendørs kulturhus.

Anført af foodtrucken Lille-Meyer og et par træfyrede pizzaovne kan gæsterne stille sulten med friskbagt morgenbrød, frokostsandwiches, antipasti, surdejspizzaer, is og kager. Skovbaren byder desuden på et udvalg af økologisk æblemost, kombucha, øl, cocktails og selvfølgelig også vin og bobler. Traditionen tro vil der være pizzabanko, skovbundsyoga, morgenløb, talks, gæstekokke, kamelridning, lokalradio og kåring af Mis Udsholt og som noget nyt folkeuniversitet i skovbrynet, Mads og A-holdet samt gårdudsalg fra lokale producenter.  

Live radio og solnedgangskoncert
Hver dag under hele skovturen kan man tune ind på FM-båndets kanal 99,0 og høre ”Radio Udsholt – Værtens bedste radio”, når radiovært Thomas Vibe - kendt fra programmet Vidundergrunden på P3 – sender liveradioen fra pladsen. Søndag aften den 10. juli synger danske Pil solen ned ved en akustisk koncert i skovbunden. 

Eventprogrammet udvikler sig time for time, men allerede nu er de to uger tæt pakket med fysiske udfoldelser, musikalske oplevelser, lærerige workshops og tankevækkende talks.  Slip kroppen løs til morgen- eller aftenløb, funktionel træning, yoga eller meditation i skovens dybe stille ro. På og i vandet vil der være SUP-ture med instruktør, kajakture og tangsafari, hvor man kan lære at høste tang.

Snurrer, surdej og slibning af sløve sommerhusknive
Både store og små kan få hænderne i dejen, når de yngste inviteres med i kanelsnurreværkstedet, mens de voksne kan blive kloge på surdej og ælteteknik til bageworkshop. Og skulle man stå med en sløv sommerhuskniv, kan man komme til knivslibningsworkshop med skærsliberen.dk og få slebet sine knive.

 
Mads og A-holdet varmer op til det store fodboldopgør om Nordsjælland
Søndag den 17. juli inviterer Nikolaj Koppel og Claus Meyer igen vennerne til fodbold i sommerlandet. Kampen er en gentagelse af de forrige års succesfulde fodbolddyst, hvor Kikhavn BK med Nikolaj Koppel som holdkaptajn spiller imod Rågeleje FF med Claus Meyer som holdkaptajn. Spillertrupperne bliver en broget skare af skuespillere, musikere, TV-værter, nuværende og tidligere sportsstjerner og andet sommerferierende godtfolk. 

Mads og A-holdet varmer op til kampen i en særudsendelse, hvor de løser dilemmaer fra sommerramte lyttere og deltagere på pladsen. 

Folkeuniversitet i skovbrynet
Verdens Bedste Skovtur byder på en række talks, som bl.a. gudstjeneste under trækronerne ved lokal præst Tina Buchwald, hvor man har mulighed for at stille 20 guddommelige spørgsmål til præsten. Retsprofessor og crossdresser Ditlev Tamm indtager skoven med en samtale om køn og kultur. En anden aften vil madhistoriker Nina Bauer og gastronom Jan Krag Jacobsen gøre os kloge på fremtidens mad med perspektiver tilbage og frem i tiden. Er man nysgerrig på kødet og mennesker som kødspisende væsner, kan man høre Professor Minik Rossing tale om, hvor flæskestegen kommer fra. Skovturens sidste dag rundes af med en talk af Vincent Hendricks om vigtigheden af opmærksomhed i informationstidsalderen. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Links

Information om Meyers

Meyers
Meyers
Dampfærgevej 10, 1. sal
2100 København Ø

https://meyers.dk/

En lokalt forankret sommerdrøm
Verdens Bedste Skovtur er arrangeret af Meyers Madhus i tæt samarbejde med gode mennesker fra vores netværk og lokale ildsjæle som bl.a. Nordtrim, CPH SUP Tours, skærsliberen.dk og Dansk Tang.

Følg pressemeddelelser fra Meyers

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meyers

Vil gøre sommermenuen grønnere og relancerer grillpølser med ny ingrediens2.6.2022 06:22:00 CEST | Pressemeddelelse

Det er svært at sige dansk sommer uden at sige grillpølser, og nu har Meyers gjort det endnu nemmere at tage et grønnere valg, når der skal pølser på gløderne i sommerlandet. Med ambitionen om at få flere bælgfrugter på danskernes tallerkner, relancerer Meyers nu de populære økologiske grillpølser med en opdateret opskrift, hvor 15% af kødet er udskiftet med tilberedte flækærter. Formålet er at skabe en pølse, som kan begejstre klimabevidste kødspisere, når der skal hotdogs på sommermenuen.

Det er ganske vist: Nu åbner spiseriet DEILIG for aftenservering i det nye H.C. Andersens Hus3.11.2021 07:11:00 CET | Pressemeddelelse

De afsluttende byggekapitler er ved at blive skrevet til det nye H.C. Andersen Hus, så det eventyrlige museumsprojekt snart kan opleves i fuldt vigør. Siden starten af august har spiseriet DEILIG, som drives af Meyers, holdt snigpremiere med frokoståbent. Men fra d. 11. november svinger køkkenchef Tanja Weber også gryderne efter mørkets frembrud med fire serveringer og tilhørende vine for 550 kr.