Fasangården går julen i møde med et stemningsfyldt adventsprogram og en helt særlig julefrokostmenu
Gløgg, æbleskiver og julerier på adventssøndage
Hver søndag i advent fra kl. 13 til 16.30 vil gårdspladsen på Fasangården summe af julestemning og dufte af varm, krydret gløgg og æbleskiver. Traditionen tro vil gårdspladsen være pyntet med et smukt stort juletræ, som er hentet ind fra Kirstineberg Gods på Falster. Allerede første søndag i advent lægger julemanden vejen forbi og laver julelege med børn og barnlige sjæle, inden Claus Meyer tænder juletræet. Adventsprogrammet byder også på eventyr for de små, når Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn anden søndag i advent læser julehistorier om børnene i Sovgodtersgade fra deres nye julebog Snip Snap Snork.
Schola Cantorums Kvindekor akkompagnerer luciaoptoget den 11. december, og søndagen efter synger koret Harmonize julen ind med engleblide toner. Skulle man mangle en mandel- eller julegave, er gårdens juleboder den 18. december et godt sted at gå på udkig efter dekorationer fra A Table Story, småkagedej fra Christel Pixie eller specialøl fra FRB Bryghus. Fiskerikajens østersbar sælger samme dag skånsomt fangede østers og fisk.
Fasangårdens julefrokost med smørrebrød
Indenfor i de lune stuer serverer Fasangården i år smørrebrød og mere traditionelle retter til frokost fra onsdag til søndag. Frokosten byder på Fasabgårdens fortolkninger af julens velkendte smage: sild med karrysalat og dild, confiteret and med kartoffelkompot og sauce, lune tarteletter med cremede svampe og æbletærte med vaniljeis. Der serveres frokostsmørrebrød i november og hele december.
Hvis man ønsker at forlænge sin adventssøndagsudflugt til Fasangården, anbefaler vi at reservere bord i god tid. Se menuen og book bord på Fasangaardenfrb.dk
Kontakter
Brit LarsenPressekoordinator
Tlf:22822842brla@meyers.dkBilleder
Vedhæftede filer
Links
Information om Meyers
Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer, og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Meyers opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning.
Følg pressemeddelelser fra Meyers
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Meyers
Meyers lancerer hudplejeserie baseret på bælgfrugter1.4.2023 06:42:56 CEST | Pressemeddelelse
Med afsæt i et overraskende forskningsresultat løfter Meyers nu sløret for, hvad der skal være et nyt forretningsben i virksomheden: En hudplejeserie baseret på økologiske, danske bælgfrugter, hvor alle produkter kan bruges både i hudplejerutinen og i madlavningen.
Meyers tager næste skridt på bæredygtighedsrejse med B Corp-certificering25.1.2023 07:39:00 CET | Pressemeddelelse
Meyers indtræder i den anerkendte globale B Corp-certificering, der dokumenterer, at virksomheder lever op til de højeste krav inden for gennemsigtighed og social og miljømæssig ansvarlighed.
Torsten Vildgaard indtager Fasangården med moderne dansk-fransk landkøkken13.1.2023 11:15:22 CET | Pressemeddelelse
Meyers og Torsten Vildgaards veje krydses igen, når den tidligere Michelin-kok rykker ind i køkkenet på Fasangården. Vildgaard indtager det historiske traktørsted i Frederiksberg Have med sin version af et dansk-fransk landkøkken med nyfortolkninger af både danske frokostklassikere og franske favoritter.
MEYERS BAGERI PÅ GAMMEL KONGEVEJ INVITERER TIL ÅBNINGSFEST OG INTRODUCERER ØKOLOGISKE SURDEJSPIZZAER OG NYT VINØST NABOSKAB28.10.2022 11:30:00 CEST | Pressemeddelelse
I august 2022 åbnede Meyers Bageri på Gammel Kongevej 107 blødt op med bagværk, konditorkager og velsmagende morgen- og frokostretter med udgangspunkt i kornet. Efter de indledende tre måneder er bageriet nu klar til at invitere aftengæster indenfor til sæsonnære surdejspizzaer, snacks og velvalgte vine fra naboen. Dørene slås op med en stor åbningsfest med gratis pizzaslices og 50 % på pizzakortet torsdag 3. november.
Nyt samarbejde: Meyers kommer på hylderne i Menys 112 butikker7.9.2022 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse
I sensommeren 2022 etableres et nyt samarbejde mellem fødevarevirksomheden Meyers og købmandskæden Meny. Dermed bliver en lang række af Meyers produkter – fra frostbrød til færdigretter, sild og syltevarer – nu tilgængelige for Menys kunder i hele Danmark. Med partnerskabet er det ambitionen at præsentere et mere varieret fødevareudbud med fokus på kvalitet og økologi.