Veganerpartiet

Veganerpartiet stifter storkreds for Københavns Omegn

Del

Søndag valgte medlemmerne på den stiftende generalforsamling fire personer til den nye bestyrelse i Veganerpartiet Københavns Omegns Storkreds. Begivenheden fandt sted i Skovlunde Kulturhus.

Den nye bestyrelse for Veganerpartiet Københavns Omegns Storkreds. Fra venstre: Frida Freiesleben,  Adam Samy, Jonas Krarup og Pop Kleberg. Foto: Veganerpartiet.
Den nye bestyrelse for Veganerpartiet Københavns Omegns Storkreds. Fra venstre: Frida Freiesleben, Adam Samy, Jonas Krarup og Pop Kleberg. Foto: Veganerpartiet.

Valg af bestyrelse faldt på Frida Freiesleben som forperson, Jonas Krarup som næstforperson, Pop Kleberg som kasserer og Adam Samy som bestyrelsesmedlem.

Med online på dagen var partiets nye politiske ordfører Michael Monberg, som gav en peptalk op til kommunalvalget. Han satte også kursen for at udrulle partiets brede, politiske program og afskaffe den menneskelige udnyttelse af dyr: 

Det glæder mig, at vi formår at udvide organiseringen og styrke dyrenes sag. Det er nødvendigt at udbrede vores politiske program op til det forstående kommunalvalg og folketingsvalget i 2023. Mange frivillige skal aktiveres, og vi skal sammen med danskerne stoppe udnyttelsen dyr.” udtaler Veganerpartiets politiske ordfører Michael Monberg.

Københavns Omegns Storkreds dækker over kommunerne: Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Gladsaxe, Rødovre, Herlev, Hvidovre, Brøndby, Ishøj, Vallensbæk, Høje-Taastrup, Albertslund, Ballerup Kommune og Glostrup.

Storkredsen skal koordinere partiets indsatser i kommunerne op til valg og involvere borgerne i partiets brede politiske program. En af kommunerne er Ballerup, hvor den nye forperson Frida Friesleben er fra:

Det er vigtigt at have fokus på og koordinere valgkampen ude i Københavns Omegn. Vi har mange støttere, som er aktive i København, men bor herude. Dem ser vi i bestyrelsen frem til at lave lokale indsatser med, så vi sammen kan repræsentere Veganerpartiet i omegnen også," udtaler Frida Freiesleben, ny forperson for bestyrelsen i Veganerpartiet Københavns Omegns Storkreds og fortsætter:

Vi glæder os til Veganerpartiets første valg, hvor vælgerne nu kan stemme på os under listebogstav G til kommunalvalget d. 16. november."

Kontakter

Billeder

Den nye bestyrelse for Veganerpartiet Københavns Omegns Storkreds. Fra venstre: Frida Freiesleben,  Adam Samy, Jonas Krarup og Pop Kleberg. Foto: Veganerpartiet.
Den nye bestyrelse for Veganerpartiet Københavns Omegns Storkreds. Fra venstre: Frida Freiesleben, Adam Samy, Jonas Krarup og Pop Kleberg. Foto: Veganerpartiet.
Download

Information om Veganerpartiet

Veganerpartiet
Veganerpartiet
Ryesgade 17 kld
2200 København N

30704899https://vgpt.dk/

Veganerpartiet er et grønt, økocentrisk og vegansk, dansk, politisk parti, stiftet i oktober 2018. Partiets politiske ordfører er Michael Monberg og blandt partiets mærkesager er dyrerettigheder, en omlægning til en mere bæredygtig landbrugsproduktion samt forøget forbrugeroplysning om klimavenlige forbrugsmønstre. Partiet er opstillingsparate til folketingsvalget i 2023 og deltager i kommunal- og regionalvalget i 2021.

Følg pressemeddelelser fra Veganerpartiet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Veganerpartiet

Chokeret Mette Frederiksen om brækkede brystben hos høns: ”Jeg er utrolig optaget af dyrevelfærd”9.12.2021 06:45:51 CET | Pressemeddelelse

Tidligere på ugen stillede Veganerpartiet med hjælp fra og sammen med Torsten Gejl fra Alternativet et særligt spørgsmål til Mette Frederiksen. Det drejede sig om, at 80% af alle høns har oplevet at brække brystbenet, fordi de lægger æg. Statsministeren vil have problemet taget op til videre diskussion i Folketinget, hvis de forelagte tal gør sig gældende.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum