Det Nordjyske Mediehus

Vagtskifte i Nordiske Medier

Del

Jesper Hansen er ansat som ny administrerende direktør for Nordiske Medier A/S. Jesper Hansen kommer fra et job som Digital Direktør ved Egmont og har tidligere været digital kommerciel chef på Morgenavisen Jyllands Posten.

Jesper Hansen tager over efter Morten Petersen, der efter at have afleveret virksomheden til NORDJYSKE Medier gerne vil tilbage og være iværksætter igen. Direktionen i Nordiske Medier består herefter af adm. direktør Jesper Hansen samt Niels H. Carstensen der er direktør med ansvar for det redaktionelle område. Morten Petersen var med til at stifte Nordiske Medier tilbage i 2003/2004 og har siden stået for ledelsen af virksomheden. Virksomheden blev i 2012 solgt til NORDJYSKE Medier, og Morten trådte helt ud af ejerkredsen i starten af 2018.

Nordiske Medier A/S er i dag den førende virksomhed i Norden indenfor fagmedier med knap 200 ansatte i Danmark, Sverige og Norge.

”Jeg ser meget frem til at skulle stå i spidsen for Nordiske Medier. Det er en unik virksomhed i mediebranchen, som jeg ser frem til at kunne være med til at udvikle videre sammen med medarbejderne.” udtaler Jesper Hansen, der starter i Nordiske Medier den 1. juni 2019.

Om ændringen siger Morten Petersen samtidigt: ”Jeg har nu ledet virksomheden i 15 år, så det må være på tide med et vagtskifte. Jeg er utrolig stolt over at have været med til sammen med mine kolleger at udvikle virksomheden til den førende virksomhed indenfor fagmedier i Norden. Så nu ser jeg frem til at følge Nordiske Medier fra sidelinjen samtidig med, at jeg vil tilbage som iværksætter/investor.”

NORDJYSKE Medier ser også frem til det nye samarbejde. Adm. direktør Morten Vinther Jensen udtaler ”Vi glæder os til samarbejdet med Jesper Hansen og er glad for, at vi har kunnet finde en dygtig afløser efter Morten Petersen. Nordiske Medier er et vigtigt selskab i NORDJYSKE Medier koncernen, og vi er meget glade for det arbejde, som Morten Petersen og hans kolleger har leveret siden starten på overtagelsen af Nordiske Medier i 2012. Vi ser frem til at virksomheden fortsætter den gode udvikling.”

Nordiske Medier A/S er 100% ejet af NORDJYSKE Medier og har kontorer i Aalborg, København, Stockholm, Helsingborg, Göteborg og Oslo. Virksomheden beskæftiger knap 200 medarbejdere og omfatter flere end 50 faste titler i Danmark, Sverige og Norge – både print og online. Derudover står Nordiske Medier bag udgivelsen af en række specialmagasiner ligesom Nordiske Medier afholder events i både Sverige og Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Eventuelle spørgsmål kan rettes til:

Jesper Hansen – telefon 22 12 34 10
Morten Petersen – telefon 23 48 76 75
Morten Vinther Jensen – telefon 40 30 45 97

Vedhæftede filer

Information om Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske MediehusFølg pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum