Udlændinge- og Integrationsministeriet

Udlændinge- og Integrationsministeriet ansætter særlig rådgiver

Del

Jens Christiansen bliver igen ansat som særlig rådgiver for Kaare Dybvad Bek.

Jens Christiansen får til opgave at bistå udlændinge- og Integrationsminister Kaare Dybvad Bek med politisk sparring og rådgivning.

I december 2020 blev Jens Christiansen ansat som særlig rådgiver for Kaare Dybvad Bek i Indenrigs- og Boligministeriet. I maj 2022 rykkede han sammen med Kaare Dybvad Bek til Udlændinge- og Integrationsministeriet, hvor han var ansat frem til valgudskrivelsen i oktober sidste år.

Jens Christiansen har før sin ansættelse som særlig rådgiver drevet virksomheden Christiansen Solo med policyudvikling og strategisk kommunikationsrådgivning, været direktør og partner i Advice A/S i en årrække og herudover arbejdet som partisekretær for Socialdemokratiet. Jens Christiansen er uddannet cand.scient.adm. fra RUC i 1996.

Han tiltræder stillingen i dag.

Information om Udlændinge- og Integrationsministeriet

Udlændinge- og Integrationsministeriet
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Slotsholmsgade 10
1216 København K

+45 61 98 40 00http://uim.dk/

Følg pressemeddelelser fra Udlændinge- og Integrationsministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Udlændinge- og Integrationsministeriet

Invitation til pressemøde fredag kl. 14:301.4.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Indenrigs- og Boligministeriet og Udlændingestyrelsen inviterer til pressemøde d. 1. april kl. 14:30 med status på situationen vedr. de ukrainske fordrevne i Danmark og opgaven med indkvartering i kommunerne. Praktisk Dato: 1. april 2022 Tid: Kl. 14:30 Mødetid for journalister: Kl. 14:00 Sted: Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet Tilmelding er påkrævet og skal ske til rawi@uim.dk Der skal fremvises gyldigt pressekort, og pressekortet skal bæres synligt. Deltagere Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek Direktør i Udlændingestyrelsen, Niels Henrik Larsen

Invitation til pressemøde fredag kl. 13:4525.3.2022 08:06:19 CET | Pressemeddelelse

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Børne- og Undervisningsministeriet, Social- og Ældreministeriet og Beskæftigelsesministeriet inviterer til pressemøde d. 25. marts kl. 13:45 med status på situationen vedr. de fordrevne fra Ukraine i Danmark og opgaven med at hjælpe dem i gang i det danske samfund. Praktisk Dato: 25. marts 2022 Tid: Kl. 13:45 Mødetid for journalister: Kl. 13:15 Sted: Eigtveds Pakhus, Udenrigsministeriet Tilmelding er påkrævet og skal ske til rawi@uim.dk Der skal fremvises gyldigt pressekort, og pressekortet skal bæres synligt. Deltagere Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil Social- og ældreminister Astrid Krag Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum