Lolland Kommune

Udbud af attraktiv grund til rækkehusbyggeri

Del

Det er nye tider for boligmarkedet på Lolland. Der er efterspørgsel efter moderne og attraktive boliger, og anlægsarbejdet på Femern-forbindelsen er kun én af forklaringerne. Derfor udbydes den nordlige del af Havesangervej nu til tæt-lavt byggeri.

”Sidste år udbød vi en grund ved Sundhedscenteret på Søndre Boulevard, og den blev hurtigt solgt til lokale investorer, der nu er klar til at bygge et seniorbofællesskab. Det var første skridt i at sikre et udbud af moderne boliger i Maribo, men vi er overbevist om, at der er plads til mere nybyggeri på markedet, og derfor har Økonomiudvalget besluttet at udbyde endnu en grund,” forklarer borgmester Holger Schou Rasmussen.

Adgangen til attraktive boliger er helt afgørende for bosætning. Det gælder både fastholdelse af egne borgere, der er nået til en ny fase i livet, og tiltrækning af tilflyttere.

Det er et område på godt 28.000 kvadratmeter, der nu udbydes til salg. Grunden udgør den nordlige del af næste fase af Havesangervej, og den ligger i naturskønne omgivelser ved Maribo Golfbane og ganske tæt på Maribosøerne.

”Kvarteret omkring Havesangervej og Fuglekongevej er en fin blanding af parcelhuse og attraktive rækkehuse. Den kombination vil vi gerne fastholde, så der i næste etape af Havesangervej bliver plads til både parcelhusgrunde og moderne rækkehuse. Vores analyser peger på, at der er efterspørgsel efter begge dele, og det er det samme vi hører fra de investorer, der kigger i Lollands retning,” slutter Holger Schou Rasmussen.

Fakta

Havesangervej er beliggende i den østlige del af Maribo og har tidligere haft status af landzone. Det udbudte areal udgør i alt 28613 m2 og er ikke udmatrikuleret, men vil blive det i forbindelse med salget.

Udbudsmateriale, indeholdende bl.a. analysegrundlag og salgsvilkår, er tilgængeligt på Lolland Kommunes hjemmeside: www.lolland.dk/tilsalg

Projektforslag og købstilbud med foreskrevne bilag skal afleveres til Lolland Kommune senest 22. november kl. 12.00

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skoleområdet i Lolland og Guldborgsund Kommune har fået et kompetenceløft24.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lolland og Guldborgsund Kommune har fra 2016 til 2020 arbejdet med projektet Kompetenceudvikling i praksis (KUP) gennem en bevilling på 36 mio. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaals folkeskoledonation. Projektet har haft fokus på at styrke elevernes læring og trivsel ved at opbygge en refleksions- og feedbackkultur hos medarbejdere, ledelse og forvaltning på skoleområdet. Projektet er nu blevet evalueret af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). I evalueringen konkluderes det, at projektet har skabt et godt fundament for det videre arbejde med udviklingsindsatserne på skolerne, og at de positive resultater også er relevante for andre kommuner i landet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum