Telia Danmark

Telia Parken skifter navn

Del

Gennem de sidste seks år har Telia og Parken Sport & Entertainment samarbejdet om at udvikle og aktivere Danmarks nationalstadion via navnesponsoratet. Nu er man blevet enige om at stoppe partnerskabet ud fra et ønske om at gå nye veje fra begge parters side. Derfor vil stadion ikke længere hedde Telia Parken fra 31. august 2020.

Telia Parken blev i 2014 Danmarks første fodboldstadion med eget wifi-netværk.
Telia Parken blev i 2014 Danmarks første fodboldstadion med eget wifi-netværk.

I 2014 skiftede nationalarenaen Parken i København navn til Telia Parken. Det blev startskuddet til et flerårigt samarbejde, der blandt andet har omfattet en digital opgradering af stadionoplevelsen. Allerede i sommeren 2014 blev Telia Parken således det første fodboldstadion i Danmark med eget wifi. Det betød, at gæsterne gratis kunne dele videoer, billeder og opdateringer fra kampen eller koncerten. Det trådløse netværk forbliver en del af stadionoplevelsen, også efter Telias sponsorat er løbet ud.

Øget kendskab til Telia
Telia fremhæver, at navnesponsoratet og samarbejdet gennem de seneste seks år, blandt andet har medvirket til at øge kendskabet til televirksomheden:

”Vi er meget stolte over at have lagt navn til Danmarks nationalstadion gennem seks begivenhedsrige år. Engagementet har handlet om meget mere end eksponeringen, hvilket har medvirket til at øge kendskabet til Telia og vores løsninger. Det har været helt centralt for os at udnytte vores kompetencer inden for digitalisering og mobilteknologi til at udvikle Telia Parken, for at gøre noget ekstra for de mennesker, der nyder at komme derinde for at se fodbold eller gå til koncert.”, forklarer Telias marketingchef, Christian Preisler.

Parken forbereder sig på fremtiden
Hos Parken Sport & Entertainment ser man tilbage på et vigtigt og fint samarbejde, mens der også er store ambitioner om udvikling af oplevelsen:

”Da vi indgik aftalen med Telia satte det en retning og hævede barren for digital udvikling af stadion og oplevelsen for vores gæster. Vi er nået langt, og der skal lyde en stor tak til Telia for engagementet, den teknologiske udvikling af Parken og helt generelt den gode partnerrejse, vi har været på gennem de seneste seks år. Danmark kigger ind i et årti med massive milliard investeringer i fibernet, 5G teknologi og cloud baserede platformsløsninger, hvilket betyder, at det er afgørende at lave grundige sonderinger af partnermulighederne, inden vi vælger den eller de fremtidige teknologi-partnere til den næste rejse,”, udtaler direktør i Parken Sport & Entertainment, Lars Bo Jeppesen.

Pressekontakt:

PARKEN Sport & Entertainment
Kommunikationschef, Jes Mortensen
+45 2390 8010
jmo@fck.dk

Telia
Pressechef, Mads Houe
+45 2827 0171
mads.houe@teliacompany.com

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Telia Parken blev i 2014 Danmarks første fodboldstadion med eget wifi-netværk.
Telia Parken blev i 2014 Danmarks første fodboldstadion med eget wifi-netværk.
Download
Christian Preisler, Marketingchef i Telia.
Christian Preisler, Marketingchef i Telia.
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum