Telia Danmark

Telia opruster på bredbånd - udvider fiberdækning med adgang til 225.000 husstande

Del

Ny aftale udvider Telias fiberdækning med 225.000 husstande, så den totale dækning på fiber og COAX nu udgør omkring 1,5 mio. danske hjem. En ny strategisk satsning på at levere mobil, internet, tv og streaming til familiesegmentet følges op af kampagne samt gratis Telia TV i tre måneder ved oprettelse af abonnement på bredbånd.

Telia fortsætter missionen om at være førstevalget for familier i Danmark. Både når det handler om mobil, internet, TV og streaming.

Via en ny aftale om adgang til TDCs fiber-infrastruktur udvider Telia nu dækningsområdet for fiberforbindelser med mere end 225.000 husstande. Det bringer Telias totale fiberdækning over en halv million husstande, og det sender Telias samlede bredbåndsdækning via fiber eller COAX op på omkring 1,5 mio. danske hjem.

Dermed dækker Telia nu størstedelen af danske husstande med højhastighedsforbindelser.

”En hurtig og stabil internetforbindelse har høj prioritet hos danske familier, og vi er glade for, at vi med vores nye udvidede dækning kan levere fiberdækning til endnu flere danske hjem,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Bredbåndsløsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser er en del af Telias nye strategiske satsning på at levere løsninger til familien Danmark. Telia TV er også en del af ligningen, og derfor skydes offensiven på bredbånd i gang med et godt tilbud på begge dele.

”Vi ved, at familierne rigtig gerne vil have det nemt og enkelt, og de ønsker at samle deres løsninger ét sted. For at understrege, at vi faktisk kan levere hele pakken til familierne, lancerer vi en kampagne, hvor der følger tre måneders gratis Telia TV med, hvis man bestiller bredbånd hos os,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Læs mere om Telias bredbåndsløsninger her.

Kontakter

Billeder

Download
Lone Kyhl Hendriksen. Foto: Telia
Lone Kyhl Hendriksen. Foto: Telia
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum