Telia Danmark

Telia lancerer avanceret Firewall-beskyttelse mod øget cyberkriminalitet

Del

Cyberkriminalitet er nu verdens 13. største økonomi. Og i Danmark har to tredjedele af alle virksomheder været udsat for cyberangreb. Den aktuelle Corona-situation skaber grobund for endnu flere angreb, når medarbejderne arbejder hjemmefra via systemer, der ikke alle holdes konstant opdaterede.

To tredjedele af alle danske virksomheder har været udsat for cyberangreb.
To tredjedele af alle danske virksomheder har været udsat for cyberangreb.
Cyberkriminelle netværk lever af at skaffe adgang til og trække information og penge ud af virksomheder. Det kræver avancerede og konstant opdaterede sikkerhedssystemer at holde dem ude af de vitale IT-systemer.
 
Telia Erhverv, der har sikkerhed som et defineret fokusområde, lancerer på den baggrund en Managed Firewall-løsning, der er Telias mest avancerede og dynamiske sikkerhedssystem til dato.
 
Telia Managed Firewall er cloud-baseret, hvilket betyder, at virksomheden undgår fysisk udstyr, der tager plads og bliver forældet. Cybersikkerheden leveres via en centralt monitoreret virtuel server, der løbende vedligeholdes og konfigureres af Telias sikkerhedskonsulenter på baggrund af konstant opdaterede risikoanalyser.
 
”Cybersikkerhed fylder mere og mere hos vores kunder. Det er ikke længere kun de helt store virksomheder, der er mål for avancerede cyberangreb – men i stigende grad også de små og mellemstore virksomheder. Det er dog langt fra alle virksomheder, der har ressourcerne til at holde deres sikkerhedsløsninger opdaterede. I den aktuelle situation, hvor mange arbejder hjemmefra og mængden af cyberangreb intensiveres, er det afgørende at have de rette sikkerhedsforanstaltninger på plads”, pointerer Mortimer Liebman, salgsdirektør for Telias erhvervsforretning.
 
Telia Managed Firewall er en abonnementsbaseret løsning, der kan skaleres og tilpasses til den enkelte virksomheds størrelse og behov. Udover installation, konfiguration, testforløb samt løbende vedligeholdelse får virksomheden månedlige hændelsesrapporter, som tydeliggør de nøglebegivenheder, der har været på virksomhedens netværk.
 
Den nye sikkerhedsplatform er baseret på en firewall fra amerikanske Palo Alto Networks, som gennem mange år har defineret standarden inden for sikkerhedsteknologi. Hele otte år i træk er Palo Altos Firewall for virksomheder kåret som markedets bedste i The Gartner Magic Quadrant.
 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

To tredjedele af alle danske virksomheder har været udsat for cyberangreb.
To tredjedele af alle danske virksomheder har været udsat for cyberangreb.
Download
Mortimer Liebman, salgsdirektør for Telias erhvervsforretning
Mortimer Liebman, salgsdirektør for Telias erhvervsforretning
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum