Telia Danmark

Telia indgår samarbejde med POWER

Del

Produkter fra Telia kan fra i morgen købes i både POWER-varehuse og Expert-forretninger landet over. Det er resultatet af et nyt samarbejde, som begge parter ser stort potentiale i.

Et nyt samarbejde mellem Telia og POWER betyder, at elektronikkæden fra i morgen den 3. november kan tilbyde kunder at købe mobilabonnementer fra Telia i både 21 Power-varehuse og 25 Expert-forretninger landet over.

Som leverandør af mobil, internet, tv og streaming passer Telias profil godt sammen med POWER, der står stærkt med varehuse i hele landet, samt status som en af danskernes foretrukne elektronikleverandører.

I første omgang vil samarbejdet indeholde mobilabonnementer, men i fremtiden vil kunder også kunne købe bredbåndsløsninger og andre produkter fra Telia hos POWER og Expert.

”Jeg er meget glad for, at kunder hos POWER og Expert i fremtiden vil kunne købe produkter fra Telia, der hvor de handler forbrugerelektronik. Telias mission er at være familiens foretrukne leverandør inden for mobil, internet, tv og streaming, og på den rejse er POWER en stærk allieret. Vi har høstet mange og gode erfaringer fra vores foreløbige samarbejde, og vi glæder os til at rykke endnu tættere sammen, så vi kan give danskerne bedre mulighed for at møde flere af vores brands ude i varehusene landet over,” siger Telias privatdirektør Lone Kyhl Hendriksen.

Aftalen mellem Telia og POWER/Expert er en udvidelse af det eksisterende partnerskab, hvor produkter fra Telias lavprisselskab Call me allerede indgår i sortimentet hos elektronikkæden.

Hos Power ser man også frem til at udvide samarbejdet:

”Telia og POWER er et rigtig godt match. Hos POWER vil vi gerne give vores kunder et bredt udvalg af relevante produkter. Med Telia på hylderne, får vores kunder nu mulighed for at vælge en løsning, der dækker hele familien til en rigtig god pris,” siger Jonas Lindquist, salgschef for Telecom i POWER.

Kontakter

Billeder

Download
Telias privatdirektør Lone Kyhl Hendriksen. Foto: Telia
Telias privatdirektør Lone Kyhl Hendriksen. Foto: Telia
Download
Salgschef for Telecom i POWER Jonas Lindquist. Foto: Power
Salgschef for Telecom i POWER Jonas Lindquist. Foto: Power
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

Telia og Telenor sikrer ny grøn strøm til nettet gennem stor elkøbsaftale med Better Energy9.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Telia og Telenor har indgået en elkøbsaftale med Better Energy, der betyder, at der bliver tilført 125 GWh om året af ny grøn og støttefri strøm til det danske elnet. På grund af aftalen vil Better Energy således opføre en ny solcellepark, der forventes nettilsluttet indenfor 2-3 år. Solcelleparken skal levere grøn strøm til Telia og Telenors mobilnetværk, som med aftalen vil dække ca. 75 % af selskabernes strømforbrug til netværket.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum