Telia Danmark

Telia føjer Netflix til underholdningsuniverset

Del

Telia introducerer nu danskernes foretrukne streamingtjeneste, Netflix, til teleselskabets voksende udvalg af populære underholdningstilbud.

Telia har netop lanceret to nye mobilabonnementer, der indeholder den populære streamningtjeneste Netflix
Telia har netop lanceret to nye mobilabonnementer, der indeholder den populære streamningtjeneste Netflix

Telia vil være familiernes førstevalg på det danske marked med de mobil-, internet-, TV- og streamingløsninger, der matcher den enkelte families behov og ønsker. Derfor lancerer Telia løbende nye samarbejder med markedets bedste udbydere af underholdning, film og serier.

Introduktionen af Netflix er seneste skud på stammen. Streamingtjenesten byder på en perlerække af populære og prisbelønnede film, anime, dokumentarer og serier som fx The Crown, Papirhuset og den kommende danske serie Kastanjemanden fra skaberen af The Killing (Drabet); Søren Sveistrup.

Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning, hilser Netflix velkommen på hylderne:

”Størstedelen af danskerne vil gerne samle familiens løsninger indenfor mobiltelefoni, internet og streaming hos én udbyder. Samtidig stiller familierne høje krav til kvaliteten af deres underholdningsløsninger. Derfor har vi i Telia en ambition om at tilbyde de mest populære underholdningsløsninger i vores kundetilbud. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu introducerer Netflix, danskernes foretrukne streamingtjeneste, til en skarp pris i vores to nye mobilabonnementer.”

 Patrick Danckwardt, Head of Business Development Nordics Netflix, supplerer:

"Telia er en af vores vigtigste nordiske partnere, og vi tager nu et spændende skridt sammen i Danmark. Netflix leverer underholdning til alle aldersgrupper, hvilket er det perfekte match i forhold til Telias ambition om at være familiernes førstevalg”.

Telias to nye abonnementer med Netflix
Netflix introduceres i Telias to nye mobilabonnenter ONE Netflix med Fri data til 299 kr om måneden og Smart Netflix med 40 GB data til 219 kr. om måneden. Fælles for abonnementerne er, at de har Netflix inkluderet, og giver adgang til alle øvrige Telia-fordele, der bl.a. omfatter andre streamingservices med rabat. One Netflix er desuden udvidet med tre ekstra lande - Thailand, Tyrkiet og USA – og det er muligt at tilføje ekstra brugere til en fordelagtig pris.

Med introduktionen af Netflix øger Telia det voksende kundetilbud på tv- og underholdningsfronten, der også omfatter Telia TV, Discovery+, HBO og Spotify.

Læs mere om mulighederne med Netflix hos Telia.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Telia har netop lanceret to nye mobilabonnementer, der indeholder den populære streamningtjeneste Netflix
Telia har netop lanceret to nye mobilabonnementer, der indeholder den populære streamningtjeneste Netflix
Download
Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning
Lone Kyhl Hendriksen, direktør for Telias privatforretning
Download

Links

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum