Telia Danmark

Telia byder HBO Max velkommen i voksende underholdningsunivers

Del

HBO Nordic bliver til HBO Max, og den populære streamingtjeneste vil fortsat være at finde i Telias underholdningsunivers.

Når HBO Nordic bliver til HBO Max kan hele familien stadig streame kvalitetsindhold hos Telia. Foto: Telia
Når HBO Nordic bliver til HBO Max kan hele familien stadig streame kvalitetsindhold hos Telia. Foto: Telia

Det bliver både større og bedre, når HBO Nordic bliver til HBO Max – og kunder hos Telia vil selvfølgelig stadig have adgang til de mange timers kvalitetsunderholdning fra streamingservicen.

Gennem HBO Max vil Telias kunder få adgang til produktioner fra både Game of Thrones-universet, Friends, Harry Potter, Sex and the City og meget mere.

”Telia er på en mission om at være førstevalg for familier i Danmark. Det betyder, at et attraktivt og varieret underholdningsunivers er vigtigt. Derfor er vi rigtig glade for, at vores samarbejde fortsætter med HBO Max, så vi kan levere endnu mere kvalitetsindhold til danskerne,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Med HBO Max som tilbud til kunderne inkluderer Telias samlede kundetilbud på underholdningsfronten både Netflix, Discovery+, Spotify samt Telia TV.

Telias kunder kan få adgang til HBO Max som tilkøb til alle mobil-, bredbånd- og mobil bredbåndsabonnementer for 79 kr. om måneden.

I en ny kampagne kan nye kunder ved at købe Telia Bredbånd få HBO Max inkluderet i 12 måneder. Det er Telias ambition fremover at inkludere HBO Max i flere forskellige attraktive kampagner.

”Jeg er stolt af de stærke streamingtilbud, som vi tilbyder vores kunder. Sammen med vores løsninger inden for mobil og internet går vi fortsat benhårdt efter at levere løsninger, der dækker hele familiens behov,” siger Lone Kyhl Hendriksen, direktør for privatforretningen i Telia.

Kontakter

Billeder

Når HBO Nordic bliver til HBO Max kan hele familien stadig streame kvalitetsindhold hos Telia. Foto: Telia
Når HBO Nordic bliver til HBO Max kan hele familien stadig streame kvalitetsindhold hos Telia. Foto: Telia
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum