Telia Danmark

Telia ansætter Christian Agger som direktør for Digital & Analytics

Del

Telia har ansat Christian Agger som direktør for den nyoprettede enhed Digital & Analytics. Christian kommer fra rollen som Head of Digital & Business Transformation hos Satair. Christian starter hos Telia den 15. april 2020.

Christian Agger starter som direktør for Digital & Analytics hos Telia den 15. april 2020.
Christian Agger starter som direktør for Digital & Analytics hos Telia den 15. april 2020.
Christian Agger (44 år) har mere end 20 års erfaring fra virksomheder som Microsoft, Coca-Cola, TDC, YouSee, eCapacity, Saint-Gobain og Satair, hvor han primært har haft ledende roller inden for digital transformation samt strategi- og forretningsudvikling. Christian besidder desuden bestyrelsesposter hos bl.a. Via Biler og Convena Group.
 
Telias administrerende direktør i Danmark, Thomas Kjærsgaard, glæder sig over ansættelsen: 
”Digital & Analytics er Telias nye enhed, der forener vores stærke kompetencer inden for digital markedsføring, CVM og analyse. Jeg ser meget frem til, at Christian bliver en del af Telias lederteam og bringer sine stærke og empatiske lederevner samt digitale og analytiske kompetencer i spil. Christian er en visionær og handlekraftig holdspiller. Som direktør for Digital & Analytics får Christian og hans team en helt central rolle i at sikre en stærk digital tilstedeværelse overfor vores kunder i tæt samarbejde med resten af forretningen.”
Om ansættelsen siger Christian Agger selv: 
”Telebranchen er en industri i rivende udvikling. Med Telias rolle som udfordrer på det danske telemarked, er det afgørende at gøre tingene bedre og lidt anderledes end konkurrenterne. Jeg ser meget frem til, sammen med mit nye team, at fortsætte arbejdet med at styrke den store digitale og analytiske værktøjskasse i indsatsen for at give Telias kunder de bedste produkter, services og oplevelser – uanset hvilken kanal de benytter.”
 
Christian bor i Lejre med sin kone, Dorthe, og parrets to piger; Dicte (6) og Camille (8). Christian har en Bachelor i Erhvervsjura og en HD i Informationsteknologi og Økonomi fra CBS. Fritiden tilbringer Christian med familien, og han sætter pris på at læse, løbe og rejse.
 
Christian har været på The M List, hvor Dansk Markedsføring fremhæver de allerdygtigste i branchen, i 2016, 2017 og 2019.
 
Se Christian Aggers profil på Linkedin.

Kontakter

Billeder

Christian Agger starter som direktør for Digital & Analytics hos Telia den 15. april 2020.
Christian Agger starter som direktør for Digital & Analytics hos Telia den 15. april 2020.
Download
Thomas Kjærsgaard, CEO for Telia Danmark
Thomas Kjærsgaard, CEO for Telia Danmark
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er omkring 800 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum