Telia Danmark

Teleindustrien spiller en central rolle i klimakampen ifølge ny GSMA-rapport

Del

En ny rapport fra mobiloperatørorganisationen GSMA konkluderer, at teleindustrien har et potentiale til at drive en reduktion af Co2-udslip, der svarer til ti gange branchens eget Co2-aftryk. Reduktionen i udledningen sker igennem teknologi aktiveret af branchens mobilnetværk.

På FN's klimakonference (COP25), der i disse dage finder sted i Madrid, fremhæver GSMA-rapporten en af de vigtigste grunde til, at Telia på tværs af Norden og Baltikum i marts i år forpligtede sig på tre ambitiøse klimamål:

”Rapporten bekræfter, at telebranchen har et stort potentiale for at gøre en reel forskel i at reducere Co2-udledningen via vores kerneforretning og dermed tage en aktiv rolle i løsningen af klimaudfordringerne. Gennem digitale løsninger som IoT, crowd insight og Cloud-tjenester kan vi accelerere vores egen, kundernes og samfundets grønne omstilling. Vores fokus på bæredygtighed er et centralt indsatsområde for os, og vi arbejder allerede aktivt og benhårdt for at nå 0% spild og 0% Co2 i vores egen forretning til 2030”, siger Sofie Wedel Heilskov, Sustainability Lead i Telia Danmark.

For at begrænse den globale opvarmning til de maksimalt 1,5 grader, samarbejder verdenslederne i forbindelse med COP25 på at øge ambitionerne på tværs af landene. Med den nye danske klimalov går Danmark forrest i kampen for klimaet og erhvervslivet er udpeget til at spille en helt afgørende rolle. Igennem de 13 klimapartnerskabet sidder virksomhederne med ved bordet for at finde de rigtige løsninger. Teleindustrien er en del af sektoren ’IT, rådgivning og Turisme’. 

”Vi spiller en meget vigtig rolle i de løsninger, der skal medvirke til en markant reduktion af Co2 udledningen og vi har mange gode initiativer på vej i 2020,” siger Sofie Wedel Heilskov.

Læs rapporten fra GSMA.


Læs mere om Telias grønne løfte.

Billeder

Download
Sofie Wedel Heilskov
Sofie Wedel Heilskov
Download

Information om Telia Danmark

Telia Danmark
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S

http://telia.dk/

I Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomhederne mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er ikke bare et teleselskab. Vi er en verden af digitale oplevelser og kommunikationen til dine venner, din familie, dine kolleger og dine kunder. Vi er mere end 700 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer dem tættere på alt det, der betyder noget.

Vores netværk udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved at bidrage til den grønne omstilling, forbinde mennesker og gøre det trygt at færdes online. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Læs mere om os på telia.dk

Følg pressemeddelelser fra Telia Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Telia Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum