Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Teaterforestillinger som perler på en snor i Odin Uge Festivalen

Del

Odin Teatret opfører forestillinger og arbejdsdemonstrationer hver dag på sin internationale workshop, Odin Uge Festival, 12. – 22. august.

I den kommende tid har du mulighed for at se mere end 20 forskellige forestillinger og arbejdsdemonstrationer fra Odin Teatrets mangfoldige repertoire.

Rækken af opførelser indledes med den roste og prisvindende forestilling Det kroniske liv, instrueret af Eugenio Barba, fredag den 12. august kl. 17.30. Forestillingens handling foregår på samme tid i forskellige lande i Europa efter Den Tredje Verdenskrig, og i forestillingen kan du møde så forskelligartede personer som en sort jomfru, enken efter en baskisk officer, en tjetjensk flygtning, en rumænsk husmor, en dansk sagfører, en rockmusiker fra Færøerne, en colombiansk dreng, der søger efter sin forsvundne far, en italiensk gadeviolinist og to lejesoldater.

Hvis du er interesseret i at få et indblik i Odin Teatrets skuespillerteknik ved at følge, hvordan to skuespillere først udvikler en rent fysisk dialog, dvs. en dialog, hvor to kroppe ”taler” sammen uden ord, som de derefter gør til en klassisk scene fra Shakespeares Othello - skal du skaffe dig en billet til Text Action Relations torsdag den 18. august kl. 11.00.

Og sådan er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opleve af teater. I alt opføres 25 forestillinger og arbejdsdemonstrationer. Klokkeslættet for hver enkelt, varighed og indhold kan du læse om på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets hjemmeside: odinteatret.dk.

De fleste forestillinger opføres på engelsk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.odinteatret.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum