VIA University College

Tag til Åbent Hus hos VIA på Campus Randers

Del

Mandag den 3. juni holder Campus Randers Åbent Hus, hvor du kan møde VIAs uddannelser til lærer, pædagog, sygeplejerske og psykomotorisk terapeut. Desuden kan du få info om forberedelseskursus for indvandrere og flygtninge (FI-kursus).

Overvejer du at søge en videregående uddannelse? Og er du i tvivl om, hvilken det skal være?

Så grib chancen og besøg uddannelserne, når de holder Åbent Hus. Forældre og venner er velkomne til at tage med på en lytter. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Det kan du opleve i Randers

Til Åbent Hus på Campus Randers mandag den 3. juni kan du møde nogle af de nuværende studerende og få en snak med dem om studielivet.

Der er også mulighed for at stille spørgsmål om fx adgangskrav og optagelse til uddannelsernes studievejledere. Du har desuden mulighed for at få en rundvisning på Campus Randers og se blandt andet faglokaler og kantine.

Ansøgningsfrister


Næste ansøgningsfrist til de videregående uddannelser er 5. juli kl. 12.00 gennem kvote 1.

Psykomotorikuddannelsen optager udelukkende studerende gennem kvote 2, hvor deadline er 15. marts kl. 12.00.

Forberedelseskurset for indvandrere og flygtninge (FI-kursus) afholder løbende samtaler. Ansøgningsfristen er 15. juni 2019.

Fakta om Åbent Hus i Randers

Tid:
Mandag den 3. juni 2019 kl. 15.00-16.00

Sted: VIA University College

Jens Otto Krags Plads 3

8900 Randers C

Læs mere om Åbent Hus hos VIA på via.dk/aabenthus

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

VIA er en professionshøjskole med ca. 19.000 studerende og 2.100 medarbejdere.

VIA udbyder over 40 forskellige professionsbacheloruddannelser til blandt andet ingeniør, lærer, pædagog, designer, sygeplejerske, bygningskonstruktør, filmanimator, socialrådgiver, fysioterapeut og bioanalytiker. Desuden tilbyder VIA en lang række efter- og videreuddannelser.

Fonden for Entreprenørskab har i 2019 tildelt VIA prisen som Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution fordi innovation og entreprenørskab er en fast del af alle VIAs uddannelser.

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum