Aller Media

Susie Storkenhøj ny digital chef på Aller Livsstil

Del

Susie Storkenhøj, 32, tiltrådte 1. juni som ny digital chef på Aller Livsstil, hvor hendes primære rolle bliver at udvikle, vækste og vedligeholde Aller Medias tre store livsstilsites, spisbedre.dk, madogbolig.dk og isabellas.dk.

Susie Storkenhøj
Susie Storkenhøj

Susie kommer til Aller Media direkte fra sin barsel, og har tidligere været hos Aller Media som digital chef på Vi Unge, inden hun blev digital manager for flere store brands i DK Company, hvor hun også var med i en omfattende udviklingsproces. Hos Aller Media bliver Susie nu leder af et digitalt livsstilsteam, der sammen skal sikre, at det digitale potentiale bliver udnyttet og omsat til rækkevidde og sidevisninger.

Susie glæder sig til at være en del af et Aller Media i rivende udvikling, hvor hun skal sætte sit aftryk på selvsamme.

”Mit første job var faktisk i Aller Media, og jeg er glad for at kunne vende tilbage til et forandret hus med en prioriteret og tydelig digital agenda her syv år efter. Det er et stort mediehus, hvor vi kan lære rigtig meget af hinanden, og hvor der er en villighed til at lytte til nye observationer og udviklingspotentialer", siger hun og fortsætter:

"Jeg har glædet mig til at tage del i Allers digitale transformation og sætte mit aftryk på udviklingen af den digitale indsats på ISABELLAS, Mad & Bolig og SPIS BEDRE".

"Vi skal i endnu højere grad skabe nytænkende, værdifuldt og inspirerende content til vores sociale kanaler som et sidestykke til det unikke indhold, vi får fra vores magasiner. Alt sammen så både vores onlinelæsere og annoncører får endnu mere attraktivt og tidssvarende, digitalt stof”, afslutter Susie Storkenhøj.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Susie Storkenhøj
Susie Storkenhøj
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum