TDC Erhverv

Strategi for Danmarks digitale vækst: Erhvervslivet må også tage sin del af ansvaret

Del

I disse dage offentliggør Regeringen med Erhvervsminister Brian Mikkelsen i spidsen deres initiativer, der skal være med til at fremme den digitale vækst i Danmark. TDC Erhverv melder sig klar til at påtage en vigtig rolle for at sikre, at især de små og mellemstore virksomheder kommer op i det nødvendige digitaliseringstempo.

I Danmark sakker de små og mellemstore virksomheder bagud i forhold til de store, når det gælder brug af teknologi, som kan speede digitaliseringen op. Det vil regeringen gerne gøre noget ved med deres program for SMV’ers digitale omstilling, SMV:Digital. Et initiativ, der bliver rost af TDC Erhverv, der er landets største udbyder af teknologiske løsninger til det danske erhvervsliv.

”Regeringen gør deres for, at også SMV’erne kan komme med helt frem i digitaliseringsbussen. Nu må vi også gøre vores, så vi i fællesskab kan få skabt balance i regnskabet og være med til at føre SMV’erne op på samme høje niveau, som de store danske virksomheder er,” fortæller Marina Lønning, koncerndirektør i TDC Erhverv.

”Vi må konstatere, at der er en direkte sammenhæng mellem graden af digitalisering og størrelsen af virksomhed. Og det er et problem for væksten i dansk erhvervsliv. Når vi ved, hvor mange job, SMV’erne skaber, og vi samtidig ved, at de mest digitaliserede virksomheder er mere produktive, så er det åbenlyst problematisk. Derfor er det også tvingende nødvendigt, at vi, en nøgleaktør i forhold til levering af teknologiske løsninger til det danske erhvervsliv, tager et ansvar for at forbedre rammerne for digital udvikling blandt SMV’erne.”

Størst vækstpotentiale i skyen

”Det kan være dyrt, tungt og uoverskueligt for SMV’erne at styrke den digitale udvikling i den enkelte virksomhed. Hvor store virksomheder har dedikerede medarbejdere eller hele afdelinger, der arbejder med it og teknologi, så er det sjældent tilfældet for de små virksomheder, der ikke har de samme interne teknologi-ressourcer til rådighed, både hvad angår tid, kompetencer og budget. Derfor er det vigtigt, at udbydere af digitale løsninger – herunder TDC Erhverv – skaber sammenhængende løsninger, der er nemme at benytte for SMV’erne. Det kan fx være løsninger i skyen til kommunikation, møder, fildeling, kalender- og opgavestyring mv. Én af de helt store fordele her er nemlig, at mindre virksomheder kan få adgang til den nyeste teknologi, men uden at skulle have den store investeringspung op af lommen,” forklarer Marina Lønning.

Og det er ikke tilfældigt, at Erhvervsdirektøren har særligt fokus på at udbrede cloudløsninger som Skype for Business, Office 365 mv. til SMV’erne:

”Nye tal fra internationalt studie* viser, at mere end halvdelen af de mindre virksomheder ser Cloudløsninger som den teknologi, der vil have størst positiv effekt på deres digitalisering. Og det er dermed det virkemiddel, der spås at være den største værdiskaber i den nærmeste fremtid.”

”For TDC Erhvervs vedkommende er det også derfor, at vi netop her i januar har lanceret Skype for Business Express – bare for at nævne et helt nyt tiltag specifikt målrettet SMV’erne. Det er et eksempel på en standardiseret videreudvikling af Skype for Business, der gør det simpelt og enkelt for den enkelte virksomhed at komme i gang med det samme – og helt uden behov for dyr investering i hverken soft- eller hardware,” forklarer Marina Lønning.

Yderligere oplysninger:
TDC Presse, tlf. 70 20 35 10

* Kilde: Techaisle stuide blandt 1220 mindre virksomheder fra 2017 med fokus på største værdiskaber de næste fem år. 

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Til kamp mod cyberangreb: TDC Erhverv går efter medarbejderne14.5.2018 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med et spritnyt undervisningsværktøj går TDC Erhverv forrest i kampen mod de it-kriminelle, der i stadig stigende grad arbejder uden om sikkerhedssystemer og forsøger at komme indenfor via den enkelte medarbejders digitale færden. Derfor er budskabet klart: Medarbejderne skal uddannes, så de ikke ved en fejl lukker de ubudne gæster indenfor. De fleste virksomheder og organisationer ved godt, at det er vigtigt at beskytte sig mod hacking, men det er bare ikke nok at indkøbe de bedste og dyreste systemer, hvis ikke også medarbejderne lærer, hvordan man færdes inden for de indkøbte sikkerhedsmure. Mere end 70 procent* af de cyber-angreb, der lykkes, sker pga. menneskelige fejl. Ikke fordi, der var en firewall, der ikke var opdateret eller lignende. En problematik, der får alt for lidt opmærksomhed, og som man hos TDC Erhverv, der er landets største udbyder af teknologiske løsninger til det danske erhvervsliv, nu sætter sig i spidsen for at gøre noget ved. Det sker med lanceringen af et en

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum