TDC Erhverv

Cisco blåstempler TDC Erhvervs løsning med Gold Provider certificering: ”Det bekræfter det høje serviceniveau og kvalitet, vi yder til vores kunder”

Del

Cisco tildeler TDC Erhverv den højeste partnercertificering som Gold Provider. En blåstempling af TDC Erhvervs evne til at levere komplekse netværksløsninger til deres kunder, så de i stedet kan fokusere på deres kerneforretning.

I en tid med øget fokus på databeskyttelse, forhøjet risiko for cyberangreb og nye direktiver som NIS2, er det essentielt for virksomheder – store som små ­– at de har styr på deres procedurer og løsninger. Her tilbyder TDC Erhverv end-to-end netværksløsninger til deres kunder, som sikrer dem et robust netværk og beskytter deres it-systemer og data.

Med den nye certificering som Cisco Gold Provider, blåstemples TDC Erhverv som en virksomhed, der kan levere cloud managed netværksløsninger af høj kvalitet til stor gavn for deres kunder. TDC Erhverv er samtidig den første end-to-end service provider i Danmark, som Cisco har tildelt denne certificering.

Med TDC Erhvervs end-to-end managed service får kunderne en cloudbaseret Cisco-løsning, hvor alt løbende opdateres, håndteres og serviceres i skyen. Det betyder, at kunderne kan outsource hele processen med at overvåge, vedligeholde og udvikle deres netværk. En proces, der typisk er lang, kompliceret og kræver de rette ressourcer og kompetencer. Samtidig kan der også være en række stordrifts- og omkostningsmæssige fordele ved at outsource processen.

”Vi er meget glade for og stolte af vores nye partnercertificering som Cisco Gold Provider. Det giver vores kunder en garanti for, at vi som virksomhed yder den højeste service og kan levere komplekse løsninger, som giver dem tid til at fokusere på udvikling af deres virksomhed frem for drift, siger Claus Westergaard Kraft, Head of Solutions hos TDC Erhverv.

Kunderne kan slippe NIS2 bekymringer

TDC Erhvervs nye blåstempling omfatter blandt andet deres NIS2-rapportering og dokumentation, som er særligt relevant for virksomheder. Det nye direktiv udvider og skærper nemlig kravene til virksomheders cybersikkerhed og sanktioneringen heraf.

Med TDC Erhvervs Cisco managed services er deres varetagelse af hele rapporteringsdelen og alle dokumentionskrav i forhold til NIS2 også blevet verificeret af Cisco med certifikatet Gold Provider. Det betyder, at TDC Erhverv vedligeholder virksomheders dokumentation til brug for eventuelle revisioner i forbindelse med NIS2.

”At købe netværk som en managed service kan sammenlignes med at købe mobiltelefoni på abonnement: Vi håndterer det hele og opdaterer det løbende. Herunder rapporteringsdelen og dokumentationskrav ift. NIS2. Samtidig er det ikke nødvendigt med store investeringer, hvad angår udskiftning af fx hardware, og der er ikke et OPEX-budget til netværksafdelingen. Det betyder, at virksomheden i stedet får omkostningen ind i driftsbudgettet med månedlig betaling i stedet for at tage en stor CAPEX-investering,” siger Claus Westergaard Kraft.

Om Cisco Danmark

Cisco er en verdensomspændende teknologileder, der sikkert forbinder alt for at gøre alt muligt. Deres formål er at drive en inkluderende fremtid for alle ved at hjælpe sine kunder med at gentænke deres applikationer, drive hybridarbejde, sikre deres virksomhed, transformere deres infrastruktur og opfylde deres bæredygtighedsmål.

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. TDC Erhverv skaber fremsynet it-sikkerhed, der sørger for, at virksomheder – store som små – altid er beskyttet mod alle typer af cybertrusler. Det sker blandt andet ved gennem TDC Erhvervs Security Operations Center (SOC), der overvåger og beskytter virksomheders infrastruktur og forretning døgnet rundt, så de i stedet trygt kan se fremad mod morgendagens forretningsmuligheder.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Nyt partnerskab mellem Alm. Brand og TDC Erhverv skal styrke cybersikkerheden hos danske SMV’er30.1.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Digitaliseringen buldrer derudaf, trusselsbilledet stiger og flere og flere danske SMV’er bliver ramt af cyberangreb. På trods af det stigende trusselsbillede føler mange SMV’er sig ikke i risikozonen. Den tilgang gør virksomhederne sårbare, mener Alm. Brand og TDC Erhverv, der nu samler kræfterne for at gøre det mere attraktivt for danske SMV'er at komme i gang med at øge cybersikkerheden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye