TDC Erhverv

Indstil virksomheder nu til Danmarks første cybersikkerhedspris

Del

Nyt awardshow skal sætte fokus på cybersikkerhed og hylde alle de danske aktører, der går forrest i kampen for et mere sikkert digitalt samfund. Awardshowet bliver en del af TDC Erhvervs Cyber Security Dag d. 7. marts, der arrangeres i samarbejde med IT-Branchen, Dansk Erhverv og CISCO.

Som en del af Cyber Security Dagen d. 7. marts lancerer TDC Erhverv Cyber Security Awards. Danmarks første awardshow dedikeret til at hylde alle de danske virksomheder, der arbejder målrettet med cybersikkerhed og bidrager til kampen for et mere sikkert digitalt samfund.

”I Danmark er vi frontløbere på digitalisering, men med den placering hører også en forventning til, at vi som samfund holder et vågent øje med de seneste trends og tendenser inden for sikkerhedsområdet,” siger John Henriksen, CEO, TDC Erhverv, og fortsætter:

”Derfor har vi lavet dette awardshow, der skal skabe mere transparens og åbenhed i branchen og samtidig hylde de virksomheder og aktører, der har gjort det særligt godt inden for cybersikkerhed. Vi ønsker med disse awards at inspirere til bedre cybersikkerhed”

’Det Gyldne Gitter’ og ’Årets SMV-indsats’

Awardshowet består af fire priser, hvor aftenens helt store pris er Det Gyldne Gitter. Awarden uddeles til en virksomhed, der har formået at rykke egen eller andres cybersikkerhedsindsats over det seneste år. Det kan være alt fra ledelsesprocesser til innovation og compliance samt stabil og sikker drift.

Udover aftenens hovedpris er der også Åbenhedsprisen, som fremhæver en virksomhed, der har trådt frem og fortalt åbent og ærligt om cybersikkerhed – også når det har været besværligt. Prisen skal gøre op med at se cyberangreb som et tabu og samtidig opfordre til, at virksomheder sætter ind, før skaden er sket.

Til awardshowet uddeles også Årets Kvindelige Cyberinspirator. Prisen gives til en kvindelig rollemodel inden for cybersikkerhed, der inspirerer både fremtidige talenter og mennesker inden for branchen. En person, der formår at sætte cybersikkerhed på dagsordenen i medierne og samtidig rykke den ud af serverrummet og ind på direktionsgangen.

Sidst men ikke mindst uddeles Årets SMV-indsats. Prisen gives til en SMV, der på inspirerende vis har formået at prioritere arbejdet med cybersikkerhed trods et begrænset budget og få ansatte. En indsats, som er anerkendelsesværdig for både kunder og samarbejdspartnere, da et enkelt hul i systemet kan få hele korthuset til at vælte.

Hvem skal vinde?

De forskellige awards uddeles af en samlet jury med forskellige fremtrædende personer inden for cybersikkerhedsområdet. Juryen består blandt andet af Jens Myrup Pedersen, professor i Cybersikkerhed på Aalborg Universitet og træner for Cyberlandsholdet, Cynthia Koetsier-Beertsen, CEO for Cisco Danmark, Mette Louise Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft, John Henriksen, CEO hos TDC Erhverv og mange flere.

Kender du en person eller en virksomhed, som fortjener at blive hædret for deres indsats inden for cybersikkerhed, så kan du allerede nu indsende din nominering her. Deadline for indstilling er d. 23. februar. 

Om Cyber Security Dagen og tilmelding til dagen

Cyber Security Awards er punktummet på TDC Erhvervs Cyber Security Dag d. 7. marts, som er planlagt i samarbejde med IT-branchen, Cisco og Dansk Erhverv. Dagen skal hjælpe danske virksomheder med at styrke deres cybersikkerhed ved at give dem et indblik i det aktuelle trusselbillede, hackernes metoder, konkrete værktøjer, cybersikkerhed i fremtiden og meget mere. Der vil være oplæg fra blandt andet Digitaliserings- og Ligestillingsminister, Marie Bjerre, og Allan Frank, IT-sikkerhedsspecialist hos Datatilsynet. Eventet er gratis, og du kan tilmelde dig her.

Kontakter

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet, forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. Også når de digitale behov ændrer sig i takt med udviklingen og ambitionerne, giver TDC Erhverv virksomheder, store som små, friheden til at se fremad.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Nyt partnerskab mellem Alm. Brand og TDC Erhverv skal styrke cybersikkerheden hos danske SMV’er30.1.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Digitaliseringen buldrer derudaf, trusselsbilledet stiger og flere og flere danske SMV’er bliver ramt af cyberangreb. På trods af det stigende trusselsbillede føler mange SMV’er sig ikke i risikozonen. Den tilgang gør virksomhederne sårbare, mener Alm. Brand og TDC Erhverv, der nu samler kræfterne for at gøre det mere attraktivt for danske SMV'er at komme i gang med at øge cybersikkerheden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye