TDC Erhverv

Nu kan TDC Erhverv levere private 5G netværk i stor skala til danske virksomheder

Del

Danmarks største leverandør af private netværksløsninger lancerer nu private 5G-mobilnetværk sammen med Athonet - Europas førende leverandør af private mobilnetværk. Det betyder at virksomheder og myndigheder i Danmark nu kan få adgang til stabile lukkede netværk, der samtidig fungerer som et afgørende sikkerhedslag for kritisk infrastruktur.

TDC Erhverv har nu fundet leverandøren, som giver danske virksomheder og myndigheder adgang til den førende teknologi inden for private 5G netværk, der skaber sikre og stabile forbindelser med høj ydeevne. 

Partnerskabet med italienske Athonet, der er en del af Hewlett Packard Enterprise, er ifølge CEO for TDC Erhverv John Henriksen et perfekt match, da det underbygger TDC Erhvervs førende position som leverandør af private netværk og cybersikkerhedsløsninger, ved at give nye teknologiske muligheder til kunderne:  

“Samarbejdet med Athonet gør, at vi nu kan lancere private 5G mobilnetværk til vores kunder baseret på teknologi, der er testet i nogle af de mest sikkerhedskrævende miljøer i Europa. Private 5G mobilnetværk er særligt relevant for større virksomheder, hvor hele organisationen eller dele af den, har brug for lukkede forbindelser, der stadigvæk performer på højeste niveau. Samtidig er det et ekstra sikkerhedslag og derfor også relevant for de af vores kunder, der sidder på samfundskritisk infrastruktur i Danmark” lyder der fra John Henriksen, 

Sikkerhed, stabilitet og effektivitet 

Private mobilnetværk kan markant løfte sikkerheden, men også kundeoplevelsen. Det gælder eksempelvis i lufthavne, hvor en sikker og stabil internetforbindelse kan være afgørende for driften i et miljø med rigtig mange forbindelser og potentielle brugere af et offentligt netværk.  

En anden styrke ved et privat 5G-mobilnetværk er at netværksressourcerne er dedikeret til virksomheden og altså ikke lige som i offentlige netværk, hvor ressourcerne fordeles ligeligt mellem alle, der er tilsluttet. Det sikrer høj kapacitet og uafbrudte forbindelser.  

Et privat mobilnetværk kan også være et afgørende sikkerhedslag i kritisk infrastruktur som eksempelvis kraftværker, transport, telekommunikation eller offentlige myndigheder, hvor internetforbindelsen ofte er den direkte vej ind for hackere, malware og virus.  

Athonets løsninger er i brug i hele Europa – bl.a. af den italienske energimastodont Enel, den tyske telegigant T-Mobile samt en af kontinentets største lufthavne Charles De Gaulle i Paris. 

"Vi er begejstrede for vores partnerskab med TDC Erhverv om at bringe fordelene ved privat 5G til det danske marked. Vi mener, at TDC Erhverv er fremragende positioneret til at give kunderne den meget krævende dækning, fleksible arkitektur, ydeevne, pålidelighed og modstandsdygtighed, som forretnings- og missionskritiske kunder efterspørger," siger Gianluca Verin, medstifter af Athonet og VP for Athonet hos HPE. 

Om TDC Erhverv  

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet, forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. Også når de digitale behov ændrer sig i takt med udviklingen og ambitionerne, giver TDC Erhverv virksomheder, store som små, friheden til at se fremad. 

Kontakter

Om TDC Erhverv

TDC Erhverv tilbyder en bred portefølje af løsninger inden for kommunikationsteknologi, digitalt samarbejde og it-sikkerhed. Med end-to-end løsninger, der dækker virksomheders behov uanset størrelse og kompleksitet, forbinder TDC Erhverv kunder, medarbejdere og omverden. Også når de digitale behov ændrer sig i takt med udviklingen og ambitionerne, giver TDC Erhverv virksomheder, store som små, friheden til at se fremad.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Nyt partnerskab mellem Alm. Brand og TDC Erhverv skal styrke cybersikkerheden hos danske SMV’er30.1.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Digitaliseringen buldrer derudaf, trusselsbilledet stiger og flere og flere danske SMV’er bliver ramt af cyberangreb. På trods af det stigende trusselsbillede føler mange SMV’er sig ikke i risikozonen. Den tilgang gør virksomhederne sårbare, mener Alm. Brand og TDC Erhverv, der nu samler kræfterne for at gøre det mere attraktivt for danske SMV'er at komme i gang med at øge cybersikkerheden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye