Aller Media

Stine Troense ny redigerende på Familie Journal

Del

Stine Troense, 43, tiltrådte pr. 1. juni som redigerende på Familie Journal i Aller Media, hvor hun skal bidrage med kvalitetssikring og redigering af indhold til ugebladet. Stine får samtidig ansvaret for et par faste sider i Ude og Hjemme og skal agere bindeled mellem interne og eksterne leverandører.

Stine Troense
Stine Troense

Stine er uddannet journalist og cand.comm. fra Roskilde Universitet og har bl.a. mange års erfaring som skrivende freelancejournalist og tekstforfatter.

På Familie Journal skal Stine være med til at udvikle blandt andet sundhedsområdet gennem artikler og case-historier på tværs af redaktionernes platforme.

”Jeg har i årernes løb øvet mig i at være produktiv og arbejde med den samme historie og kilde på forskellige måder, så flere medier og platforme kan bruge den. Det er en god ting at kunne både i Aller Media - der jo står midt i en digital transformation, hvor arbejdsprocesserne hele tiden udfordres og forbedres - og i fremtidens journalistik generelt”, siger Stine Troense.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Stine Troense
Stine Troense
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum