Turbine Forlaget A/S

Smuk fotobog viser sommerlandets skønne oaser

Del

Sommerhuse er og bliver skønne oaser, når pulsen skal ned, og sindet skal finde ro. Fotograf Birgitta Wolfgang Bjørnvad og interiørstylist Othilia Thalund er klar med en prægtig coffee-table-book, der viser nogle af Danmarks smukkeste sommerhuse frem og virker fortryllende og beroligende for læseren.

I Danmark findes der omkring 250.000 sommerhuse, der bruges flittigt, når der er brug for en pause fra hverdagens stress og jag. Allerede i 1800-tallet fik borgerskabet i København øjnene op for de skønne sommerhusområder i Skagen og Hornbæk. Især kunstmalerne var betaget af det smukke lys, der findes ved kysterne. Da velstanden begyndte af vokse igen efter Anden Verdenskrig blev sommerhuse mere og mere almindelige at erhverve sig. Der blev bygget små oaser over alt langs de danske kyster.

Nu åbnes døren til sytten af disse helt unikke perler, som deres beboere har indrettet med stor omhu og personlighed, så de passer perfekt til deres behov, hvad enten de søger ud i naturen for at male, læse eller surfe. Husene udstråler ro og tid til nærvær med familie og venner. Og flere af sommerhusejerne deler også ud af deres egne opskrifter på alt fra pizzadej til rabarbersorbet. Elementer, der hører med til det gode sommerliv.

Othilia Thalund er interiørstylist og møbelproducent og rådgiver og vejleder kunder i sit eget firma. Hendes eget sommerhus er med i bogen, og et af de andre af bogens sommerhuse har hun lavet for en kunde.

Fælles for alle sommerhusene er, at de er indrettet smukt og vil kunne inspirere alle, der kigger i bogen. Birgitta Wolfgang Bjørnvad, fotograf igennem 30 år, har foreviget de charmerende huse i smukke fotografier, der både viser helhed og smukke detaljer. Birgitta Wolfgang Bjørnvad fotograferer til internationale magasiner som Vogue, Living, Elle og en række danske magasiner.

Teksterne i bogen er skrevet af Anja Blinkenberg, der er er billedkunstner, designer og boligskribent.

Med ”Oaser i sommerlandet” bliver sommerens varme og lys muligt at genfinde i de mørke og kolde vintermåneder. Og den vil give inspiration til at få endnu mere glæde ude af ens egen sommeroase, når husene atter skal åbnes op og byde indenfor.

Fakta om bogen:

Oaser i sommerlandet // Birgitta Wolfgang Bjørnvad, Othilia Thalund og Anja Blinkenberg

TURBINE // ISBN: 9788740657654 // 290 sider // Vejl. pris 349,95 kr.

Udkommer d. 24. oktober 2019

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

København spiller hovedrollen i ny serie af fotobøger24.10.2019 14:54:14 CESTPressemeddelelse

”København 1950’erne – Københavnernes historie fortalt i billeder” er første bind i en storslået serie af flotte fotobøger, der fortæller Københavns historie årti for årti. Forfatter og tidligere museumsdirektør Lene Floris har redigeret det store værk, der fortæller om drømme og hverdag i de københavnske hjem og på arbejdspladserne, om byens trafik, boliger og stormagasiner og meget andet, der gør København til København.

Mikuna inviterer indenfor igen24.10.2019 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Sigrid, Mette og Line er de tre kvinder bag den veganske Café Mikuna, der holdt til i Aarhus C. Caféen er lukket, men Mikuna består stadig. Og nu er de aktuelle med en lækker kogebog, og i forbindelse med udgivelsen slår Mikuna igen dørene op for en kort bemærkning. Søndag d. 27. oktober fra kl. 14-17 fejres udgivelsen på Nørrestenbro Galleri, Nørrebrogade 2 i Aarhus C. Her er alle velkomne til at kigge forbi, købe en bog og smage på lækre retter.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum