Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen advarer mod populær raket

Del

Jem og Fix har valgt at trække raketten Stjerneglimt tilbage. Sikkerhedsstyrelsen advarer forbrugerne mod at afskyde raketten, der er en del af juniorsortimentet Vega Mix.

Jem og Fix har valgt at tilbagekalde raketten Stjerneglimt. Det sker efter en dialog med Sikkerhedsstyrelsen efter flere henvendelser fra forbrugere, der har oplevet, at raketten eksploderede ved jorden. 

Sikkerhedsstyrelsen opfordrer forbrugerne til ikke at affyre Stjerneglimt-raketterne. Jem og Fix vil refundere raketten ved henvendelse i en af deres butikker.

Kontakter

Pressekontakt: Kommunikationschef i Sikkerhedsstyrelsen Mette Cramon, tlf. 25431653

Information om Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen
Sikkerhedsstyrelsen
Nørregade 63
6700 Esbjerg

3373 2000http://www.sik.dk

Følg pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sikkerhedsstyrelsen

Advarsel: Farlig ukrudtsbrænder også solgt i jem og fix3.6.2017 16:31pressemeddelelse

Sikkerhedsstyrelsen advarer mod en farlig ukrudtsbrænder af mærket Garden, som er blevet solgt i jem og fix i hele landet. Ukrudtsbrænderen er identisk med en brænder af mærket Ignite Nordic, som er solgt i Bauhaus, og som blev tilbagekaldt fra forbrugerne i går eftermiddags. Brænderen har været årsag til et alvorligt uheld i en have på Københavns Vestegn. Importøren har straks stoppet salget af brænderne og tilbagekalder nu alle solgte.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum