DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Sæt dit præg på DMI’s hjemmeside

Del

DMI søger brugere af dmi.dk, som vil hjælpe os med at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Brugerne skal indgå i et panel, som repræsenterer de mange forskellige typer af brugere, der besøger siden.

DMI’s hjemmeside er til for alle borgere i Danmark, og siden skal derfor dække vidt forskellige behov. For nogle borgere er det tilstrækkeligt at orientere sig hurtigt om det lokale vejr i de kommende timer, så de er klædt på til dagens cykeltur til arbejde, og de ved, om børnene skal have regnfrakken med i skole. For fiskeren er det derimod mere kritisk at have adgang til viden om for eksempel vindforhold, strømforhold og bølgehøjde. Mens det for entusiasten er vigtigt at kunne fordybe sig i mere nørdede detaljer om vejr, klima og hav.

Brugerpanelet bliver sammensat med henblik på at afspejle alle typer af brugere, der søger information og viden på dmi.dk. Fælles for dem alle er, at de hurtigt skal kunne finde det, de leder efter på hjemmesiden. Det opnår vi bedst, hvis siden udvikles i tæt dialog med brugerne.

’I 2019 blev dmi.dk relanceret efter, at siden havde haft samme udtryk i mere end 20 år. Det reagerede vores brugere af hjemmesiden kritisk på, og mange tog og har taget sig tid til at komme med forslag til forbedringer. Der skal lyde stor tak for de gode forbedringsforslag til vores engagerede brugere,’ siger DMI’s direktør Marianne Thyrring og fortsætter:

’Vi har lyttet til kritikken og løbende optimeret sitet, men vi må også erkende, at skal vi helt i mål med en mere brugervenlig version af dmi.dk, bliver vi nødt til at sætte gang i en større opgradering af sitet med hjælp fra og inddragelse af vores brugere. For vores site skal være til for brugerne og ikke omvendt.’

Ønsker du at deltage i brugerpanelet, så udfyld spørgeskema og tilmeld dig på: https://dmi.brugerpaneler.dk/

Den forbedrede version af sitet forventes fuldt udrullet i starten af 2021.

Pressekontakt:

Anja Fonseca, pressechef

Mobil: 4123 9992 og mail: presse@dmi.dk

Kontakter

Information om DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

DMI – Danmarks Meteorologiske Institut
DMI – Danmarks Meteorologiske Institut
Lyngbyvej 100
1610 København Ø

http://www.dmi.dk

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) blev etableret i 1872, og det er i dag en institution under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

DMI varetager den meteorologiske betjening af samfundet inden for Rigsfællesskabet Danmark, Færøerne og Grønland med omliggende farvande og luftrum.

Den meteorologiske betjening omfatter prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og dertil relaterede miljømæssige forhold i atmosfæren, på landjorden og i havet.

Følg pressemeddelelser fra DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Stærk profil bliver videnskabelig leder af Danmarks Nationale Center for Klimaforskning26.2.2021 09:58:40 CET | Pressemeddelelse

Oversvømmelser, skybrud, hedebølger… fremtidens klima bliver mere ekstremt. Den anerkendte professor Eigil Kaas, skal nu stå i spidsen for at gøre os klogere på vores klima, når han den 1. marts 2021 tiltræder som ny videnskabelig leder af Nationalt Center for Klimaforskning hos DMI. For klimaforskning er en grundsten, når vi skal finde løsninger til, hvordan vi tilpasser os fremtidens klima med hyppigere voldsomme vejrhændelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum