Ritzaus Bureau A/S

Ritzau lancerer ny videotjeneste om kendte og kultur

Del

Ritzaus datterselskab Ritzau Fokus lancerer nu en ny videotjeneste med fokus på kultur.

Ritzaus Bureau
Ritzaus Bureau

Ritzau Fokus har unik adgang til mange kendte og til begivenheder i kulturlivet, som egner sig til video. Og da videoindhold efterspørges af kunderne lanceres nu kulturvideo, der er en tjeneste, hvor kulturredaktionen producerer videointerviews og reportager.

”Levende billeder kan noget helt særligt, og vi ved, at video tiltrækker læserne. Vi laver interviews med spændende danske kulturpersonligheder og er med ved store arrangementer og prisuddelinger i både ind- og udland, og det skal vi selvfølgelig udnytte til at give vores kunder det, de efterspørger,” siger chef for kulturtjenesten Eva Maria Brandi, der også har en fortid som videojournalist på Ritzaus Bureau.

Planen er at producere videoindslag hver uge med danske kendte og fra danske kulturbegivenheder. Og i det omfang, at det er muligt, vil der også blive produceret video fra internationale begivenheder som for eksempel filmfestivalen i Cannes, Oscar uddelingen og Eurovision.

”Som nyhedsbureau vil vi gerne stå stærkere på video. Det udbygger vi nu til også at omfatte kultur, hvilket vi ser et fint kommercielt potentiale i,” udtaler administrerende direktør i Ritzau Fokus Anders Lind Jørgensen.

Videoindslagene er typisk på et til tre minutter og kan publiceres direkte eller bruges som råmateriale til egne indslag. Indslagene vil også i langt de fleste tilfælde følge kulturtjenesten på tekst, så begge indholdstyper kan spille sammen.

Videoindslagene distribueres via Ritzaus Videoweb, hvor der nemt kan dannes et overblik over udbuddet af indslag og downloades fra.

Ritzau Fokus er et datterselskab til Ritzaus Bureau, der beskæftiger sig med kulturjournalistik, radionyheder og forbrugerstof.

Kontakt: Administrerende direktør Anders Lind Jørgensen på alj@ritzau.dk eller telefonnummer 2671 9785.

Billeder

Ritzaus Bureau
Ritzaus Bureau
Download

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

33 30 00 00http://www.ritzau.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Nyhedsbureauet Ritzaus Bureau A/S kom ud af 2018 med et overskud før skat på 5 mio. kr.28.3.2019 16:09:00 CETPressemeddelelse

Regnskabet blev fremlagt på generalforsamlingen torsdag, og bestyrelsesformand Alex Nielsen betegner 2018 som meget tilfredsstillende. Ritzaus Bureau blev i 2012 ændret til et aktieselskab, og siden har virksomheden udviklet sig positivt. Selv om indtægten fra salg af nyheder til medier er presset, er bureauets omsætning vokset år for år og ligger nu på 158 mio.kr. Omsætningen steg i 2018 fra 130 mio.kr. til 158 mio.kr., blandt andet fordi Ritzaus Bureau den 1. januar 2018 overtog fotobureauet Scanpix, men også fordi der igen i 2018 var vækst i omsætningen til kunder uden for medieverdenen. Siden 2015 har Ritzaus Bureau sænket priserne på den såkaldte mediehuspakke, generelle tekst-nyheder til medier, med ca. 30 procent, samtidig med, at omsætningen til kunder uden for medieverdenen er vokset tilsvarende. Bureauets omsætning til kunder uden for mediebranchen voksede i 2018 med 15 procent. I sin beretning omtalte formand Alex Nielsen de senere års positive udvikling. Omsætningen er voks

Ritzau går ind i markedet for selskabsmeddelelser27.3.2019 08:00:00 CETPressemeddelelse

Ritzaus Bureau vil distribuere børsnoterede virksomheders selskabsmeddelelser. Det sker via en udvidelse af bureauets markedsledende pressemeddelelsessystem Via Ritzau. Ritzau vil udsende selskabsmeddelelser i samarbejde med de tre nordiske nyhedsbureauer TT (Sverige), NTB (Norge) og STT (Finland) og dermed tilbyde de børsnoterede selskaber adgang til markedets stærkeste distributionskraft i form af Via Ritzau, der distribuerer pressemeddelelser fra den offentlige sektor, virksomheder og organisationer. Ritzaus Bureau har allerede i dag med Ritzau Finans landets førende finansnyhedstjeneste til investorer og medier. Derfor falder det nye produkt godt i tråd med Ritzaus Bureaus berøringsflade. ”Vi vil sikre, at børsnoterede danske selskaber får markedets bedste produkt til distribution af selskabsmeddelelser. Distributionskraft, leverancesikkerhed, hurtighed og et højt serviceniveau efterspørges af markedet, hvilket ligger helt i tråd med det, som vi som troværdigt bureau i forvejen lev

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum