Lolland Kommune

Privat leverandør af hjemmepleje i Lolland Kommune går konkurs

Del

Lolland Kommune har modtaget oplysning om, at Pleje Plus har indgivet konkursbegæring. Pleje Plus indstiller driften med virkning fra 30. juni 2017. Lolland Kommune overtager derfor med øje-blikkelig virkning de borgere, som har modtaget personlig pleje og praktisk hjælp fra Pleje Plus.

Alle kontaktes

Alle borgere, som modtager daglig personlig hjælp i weekenden, vil blive kontaktet af Lolland Kommune i dag. Øvrige borgere, der modtager daglig personlig hjælp, vil blive kontaktet hurtigst muligt. Borgere, som alene modtager praktisk hjælp, vil blive kontaktet af Lolland Kommune i den kommende uge.

Sygepleje og personlig pleje har første prioritet

Lolland Kommune vil i den kommende periode først og fremmest prioritere, at de borgere, der modtager sygepleje og personlig pleje, får den hjælp, de er visiteret til. Til gengæld vil alle borgere, der modtager praktisk hjælp, i en periode kunne opleve, at hjælpen bliver udsat.

De borgere, som hidtil har haft Lolland Kommune som leverandør, vil tilsvarende blive berørt af ovenstående.

Normal drift

Lolland Kommune arbejder på hurtigst muligt at genoprette normal drift på området.

Yderligere information

Lolland Kommune opfordrer til, at borgerne kun i ekstraordinære situationer retter henvendelse til kommunen.

Lolland Kommune
Ældre & Sundhed
Telefon: 54 67 77 00

Nøgleord

Kontakter

Direktør Klaus Marius Hansen
Lolland Kommune
Tlf. 40 77 79 44

Grete Breinhild
Ældre & Sundhedschef, Lolland Kommune
Tlf. 40 15 16 81

Allan Ruders
Social- og Arbejdsmarkedschef, Lolland Kommune
Telefon: 51 71 57 35

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Ekstra mulighed for at søge midler fra Grøn Ordning til lokale projekter18.9.2017 05:00pressemeddelelse

Energistyrelsen har meddelt, at der er udsendt forslag til lov om ændring af statstilskud til Grøn Ordning. Det betyder, at der kun kan gives tilsagn om tilskud til og med 20. februar 2018. Efter første ansøgningsrunde tidligere på året er der en restpulje for nettilsluttede vindmøller, og derfor bliver der nu åbnet op for en ekstra ansøgningsrunde. Ansøgere, som ikke fik tilskud i første omgang, vil blive vurderet igen, ligesom der er mulighed for at søge om tilskud til nye projekter.

Vinder af entrepriseudbud for Projekt Maribo Domkirke og Søbred fundet4.9.2017 14:30pressemeddelelse

Lolland Kommune har nu sat navn på de firmaer, der har vundet konkurrencen om tømrer- og anlægsentreprisen til udførelsen af projektet Maribo Domkirke og Søbred - et projekt under Realdanias kampagne Stedet Tæller. Det er de to firmaer, anlægsgartner H. Rasch & Søn A/S fra Stubbekøbing og Ringtved A/S fra Maribo, som i dag var hos Lolland Kommune og underskrive kontrakt på opgaven

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum