DI - Dansk Industri

Presseinvitation: Erhvervstræf i DI Aalborg 2019 - Stærke virksomheder giver stærke samfund

Del

Nordjyske virksomheder har brug for stærke lokalsamfund, og lokalsamfundene i Nordjylland har brug for stærke virksomheder. Ved dette års erhvervstræf stiller DI Aalborg skarpt på fremtidens muligheder og udfordringer for det lokale erhvervsliv.

Nordjyske virksomheder og deres medarbejdere giver hver dag et betydeligt bidrag til den danske fælleskasse, der omsættes til velfærdsgoder som skoler, sygepleje, pasningstilbud, infrastruktur m.m., der spiller en afgørende rolle for virksomhedernes og medarbejdernes virke.

Hvis vi fortsat skal have en stærk offentlig sektor, er det nødvendigt at sikre de bedste vilkår for danske virksomheder. Det er hovedbudskabet ved dette års erhvervstræf.

Sidste år blev Aalborg Alliancen etableret med henblik på styrke den nordjyske infrastruktur med nye Limfjordsforbindelser, samt hjælpe kommunerne i området med at nedbringe ledigheden og skaffe kvalificerede medarbejdere til virksomhederne. I år inviterer vi private og offentlige aktører til at dele deres viden og erfaringer i bestræbelsen på at finde bæredygtige løsninger på aktuelle problemstillinger i Nordjylland.

Pressen inviteres med til hele arrangementet, hvor der vil være rig mulighed for at hente inspiration fra lokale succeshistorier. Vi vil også uddele PraktikPladsPrisen, der i år går til en nordjysk virksomhed, som har ydet en særlig indsats for at uddanne fremtidens faglærte.

Tid og sted:

Erhvervstræf i DI Aalborg
Tirsdag den 26. marts 2019, 08:00-10:00 (registrering fra 07:30)
Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Ved erhvervstræffet vil DI Aalborgs formand, Peter Rindebæk, DI’s fungerende adm. direktør, Kim Graugaard, og Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen sætte fokus på Aalborg Alliancen og dens betydning for samarbejdet mellem virksomheder, medarbejdere og politikere.

Derudover vil der være oplæg fra tre lokale virksomhedsledere, der fortæller om deres vækstrejser og gode erfaringer med at rekruttere fagligt stærke medarbejdere. Det er Nicolai Tange Jørgensen, adm. direktør i Smart Lift A/S, Peter Højbjerre adm. dirktør NB Ventilation, og adm. direktør i Blue Workforce A/S, Preben Hjørnet.

Inden vi uddeler dette års PraktikPladsPris, vil tre tidligere vinder af lærlineprisen fortælle om, hvad den nationale hyldest har betyder for dem og deres fag. Bjørn Jessen, der vandt prisen i 2008, beretter om springet til selvstændig erhvervsdrivende. Vanda Srbova vandt i 2010 og arbejder i dag som sælger. Lærke Høher Urhenholt løb med sejren i 2017 i løbet af hendes uddannelse til smed.

Se hele programmet her

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding til erhvervstræffet: Presserådgiver Ditte Rieland Hansen, tlf.: 22467822, dirh@di.dk.

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum